
Even nog hier op inhaken van gisteren:
Blacky94 schreef:Havermout
Is nog goedkoop ook
Heb het vanmorgen geprobeerd (2e poging, eerste poging met appel was geen succes) met overnight oats, was een iets groter succes dan de vorige keer (kreeg er toen echt maar 2 happen van op), maar vond het nog steeds niet lekker.

Had dit keer 40g havermout, eetlepel gebroken lijnzaad, een geprakte halve banaan er doorheen, handvol rozijntjes, wat kaneel en een goede scheut melk en vanmorgen bij het uit de koelkast halen de andere helft van de banaan erbij en een handje walnoten. Had er veel zin in en het zag er lekker uit (niet te nat), maar ik vind de structuur gewoon echt niet fijn, zo papperig en korrelig! Heb hem voor driekwart (met moeite) opgegeten en daarna nog maar een mandarijntje gepakt.
Iemand tips om het lekkerder te maken en die gekke structuur eruit te krijgen? Warme havermout gaat 'm niet worden, ik kan 's ochtends geen warm eten verdragen (dan ga ik over m'n nek).
