Ik heb vanavond zelf gemaakte sushi gehad, gemaakt van bloemkool rijst, zalm, tonijn, rucola, komkommer en Philadelphia. Lekker, maar iets saai..
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Vulina schreef:3,5 uur, jeetje, als dat niet genoeg is Sandra??
Ik heb vanavond zelf gemaakte sushi gehad, gemaakt van bloemkool rijst, zalm, tonijn, rucola, komkommer en Philadelphia. Lekker, maar iets saai..
[ [url=m/lgkfnV.jpg]Afbeelding[/url] ]
.
.
. Daarna rondje met dr gewandeld.
nu alleen ff opwarmen en groente grillen. Smaakte uiteindelijk ook wel erg goed. 
ItsMe2 schreef:Hier wat betreft beweging wel lekker bezig geweest vandaag
De planning voor eten is t/m dinsdag klaar. Dus dat scheelt al een hele boel stress haha.
Als ik zo lees wat jullie allemaal koken/klaar maken, petje af, dat red ik niet.
Hier is het óf pasta met veel (verse) groenten of vlees, aardappels en groente. Af en toe een rijst gerecht, maar dan houd het ook wel weer op..
Ik kan nog veel van jullie leren!
(kha wel natuurlijk, zij eet khbeperkt).
maar ik houuuuu van de positieve vibe hier. Thanks meiden!
ach. Weekend.
Roosch schreef:Het enige verantwoorde wat ik vandaag heb gedaan is nu my 600 lb life kijken.ach. Weekend.
Dit zijn de snellere opties voor doordeweeks:





tijdens lunch een vergadering dus dan ook niet wandelen. Zal in ieder geval vast even lunch maken voor tijdens die vergadering. Es_ther schreef:Ja goeie. Ik ontbijt al half werkend achter mn laptop, zelfde voor mn lunch. Dus ik denk dat dat ook wel een werkpuntje is, wat meer tijd nemen voor eten

Ben benieuwd. Hoelang en hoe bewaar je die, gaucho?
OFFICIEEL 10KG ERAF