Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Collega pelde vanochtend zijn banaan en er zaten wat van die sliertjes aan.... kokhals neigingen heb ik nog net kunnen onderdrukken
anders, neu..havermout wil ik wel eens proberen. Banaan heb ik een keer door de brinta gedaan, vond dat heel vies
bananenbrood vond ik ook niet lekker. Heb een keer bananenmuffins met amandelmeel gemaakt. Die vond ik dan wel weer lekker. callum schreef:Ik zou de honing en rozijnen weglaten. Ik maak deze vaak maar dan idd met banaan ei en havermout. Soms met lijnzaad extra erdoor en dan een hele appel en kaneel. Zoeter hoeft echt niet anders knal je je insuline spiegel gelijk door het dak sochtends en heb je de hele dag honger
ik gebruik deze altijd door mijn 0% yoghurt/kwark, goedkoop, erg lekker en gezond!
https://www.jumbo.com/molensteen-kwalit ... g/61487ZK/


MariekeTV schreef:callum schreef:Ik zou de honing en rozijnen weglaten. Ik maak deze vaak maar dan idd met banaan ei en havermout. Soms met lijnzaad extra erdoor en dan een hele appel en kaneel. Zoeter hoeft echt niet anders knal je je insuline spiegel gelijk door het dak sochtends en heb je de hele dag honger
Hoeveel havermout doe je hier dan door?
callum schreef:Dat vind ik het risico van calorieën tellen. Mensen vergeten dan vaak te kijken wat ze in hun lichaam stoppen. Light bevat ook weinig calorieën maar is heel slecht voor je. Probeer dus de balans te vinden. En echt ook op te letten wat je eet qua voedingsstoffen. En vetten zijn nodig voor celvernieuwing oa