
Havermout aanmaken met appelsap, daar een appel in stukjes bij doen, bosbessen toevoegen en beetje kaneel en citroensap.
Maak je gelijk een bak voor de hele week.
Heb het toen gegeten met yoghurt en lekker dat het was

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
minikatje schreef:Wat ik zelf uit de WH heb gehaald (jaja, die lees ik soms)
Havermout aanmaken met appelsap, daar een appel in stukjes bij doen, bosbessen toevoegen en beetje kaneel en citroensap.
Maak je gelijk een bak voor de hele week.
Heb het toen gegeten met yoghurt en lekker dat het was
gribaldi schreef:Minikatje, wat is speltmelk?
Toevoeging aan mijn lijst zijn 2 broodjes hamburger. Niet vullend dus bij de thee chocolade![]()
Nu waakdienst dus thee, water en straks nog wat te eten. Morgen gaat een zware dag worden
Stral schreef:Kayleigh is sceptisch over die to go? Of is dat nog iets anders?
Overnight heb ik nog nooit geprobeerd, ik vond warm al niet lekker dus altijd het idee gehad dat de koude slijmversie al helemaal niets voor mij ging zijn. Fruit in melk vond ik ook nooit lekker, maar het kriebelt nu toch ook om het eens te proberen... Maar niet met banaan. Appel wordt bruin allicht hmm, ik ga het onderzoeken :p