Schema van vandaag:
O: twee vk boterham met choco, sinaasappelsap, kiwi gold
T: kellogs mini-break
L: eitje, stukjes komkommer en eetlepel tomatensaus, twee vk toast
Rest vul ik later aan

Roerei in magnetron/oven
Stap 1: Roer het eitje tot een roerei.
Stap 2: Giet het sapje in een magnetronbestendige kom of bord en plaats het in de oven/magnetron. Bij mij staat de functie op 'high-speed' en 250°C.
Stap 3: Af en toe wat roeren in het vloeibaar gedeelte. Het is normaal dat er soms een luchtbelletje ontsnapt (en krijg je popcorn geluiden

Stap 4: Na +/- 5 minuutjes. Tadaaa. Ziet er misschien een beetje raar uit maar ik had het al een beetje losgemaakt, het koekt namelijk snel vast.
Eitje(74kcal) + Beetje zout en spaghettikruiden, nog een eetlepel spaghettisaus met gehakt (ong 15 kcal), stukjes komkommer (9 kcal): mijn resultaat
