Ik had ook zwangerschapssuiker. Onze zoon is nu 2 weken precies. Heb ook het hele traject doorgelopen van dietiste tot internist. Ik at ongeveer hetzelfde wat jij nu eet toen ze erachter kwamen. Ik was op dat moment al 12 kilo aangekomen. Mijn gewicht was al veel te hoog en moest al in het ziekenhuis bevallen wegens te hoog bmi.
Ik kreeg het advies van de dietiste mee: 5 boterhammen per dag met mager beleg, 3 aardappels, 200 gram groente, 100 gram vlees en 2 stuks fruit. Dit heb ik precies 4 weken volgehouden en ben toen dik 6 kilo aangekomen
Na 4 weken mee gestopt en weer mijn eigen ding gedaan. De laatste 6 weken toen niets meer aangekomen gelukkig.
Ik moest thuis prikken en kon op zich nog goed dus ging elke dag nog een rondje lopen dat heeft wel geholpen. Omdat ik heel veel vocht vasthield en een hoge bloeddruk had hebben ze onze zoon gehaald met 38 weken en 5 dagen.
Van de totaal 24 kilo die ik ben aangekomen hoef ik er nog maar 6 kwijt van de zwangerschap, en dat na 2 weken
Ik zou zeggen als je suikers goed zijn en je bent niet flauw dan heeft je lichaam er voldoende aan toch? koolhydraten zijn hetgeen je lichaam moeite mee heeft. Je kan gerust een stuk kaas of worst eten (vetten) zonder dat je suiker omhoog gaat.