), bloemkool, coutgette? Probeer het dan eens te grillen met wat zout en kruiden! Of wokken met een lekker sausje. Nooit groente helemaal slap en pappig laten worden, dat is ook gewoon niet te eten. En soms is het ook een kwestie van wennen aan smaken.Ik eet geen vlees en vis. Maar ook geen paddenstoelen en zo min mogelijk koemelk (en alles waar koemelk in zit) en tarwe. Is echt ontzettend zoeken want er blijft weinig over.
Mijn to go eten is curry. 400 gr Indiaanse wokgroenten van de ah, curry pasta (die groene van fair trade is echt heel lekker), kokosmelk light, 200 gr Bloemkoolrijst met 250 gr ananas en naans (die mag ik dus eigenlijk niet, maar ze moesten op en zijn zooo lekker
).Currypasta in de pan met de kokosmelk en groenten, ongeveer 8 minuten koken, rijst bakken in de pan en na een tijdje de ananas erbij, Naan in de oven en je bent echt binnen 10 minuten klaar. Ongeveer 500 Kcal per portie
hij heeft pas dit jaar, Op zijn 34e, broccoli leren eten. En ipv de 2 grootste Stukken vlees neemt hij nu 1 klein stukje of eet hij vega mee met mij (wat voor mij zeker niet hoeft).



Echt een rotziekte is het ook...