Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ik ook een beetje, maar het kan erger haha
Misschien houd je wat vocht vast, of ben je nog niet goed naar de wc geweest? Geen idee hoor.
Heb altijd wat moeite met m'n houding, maar dat ging nu echt super. Ass to the grass 
Emmaa_ schreef:Ja de laatste tijd is het echt weer drama. Word regelmatig wakker en kan dan amper lopen van de pijn.. Over het algemeen wordt het erger als ik ga sporten maar als ik het nu rustig opbouw met het schema van m'n fysio zou het evt nog wel goed kunnen gaan

Alle beetjes helpen toch Gianti?
Lins_Vetra schreef:haha oh ja, jij wilt aankomen. Veel avocado en banaan dan maar
Mijn vriend kan trouwens heerlijke smoothies maken. Een halve avocado, 1 banaan, een schepje eiwitshake en verder alle fruit die je maar kan vindenAlle beetjes helpen toch Gianti?
en ja ook voor noten


Gianti schreef:Danique schreef:Ojee rugpijn is echt naar. Voorzichtig zijn hoor!
Gezond aankomen... Pfoe, veel aardappelen, avocado, yoghurt... Misschien dat dat werkt?
avocado kan ik dus ook niet tegen.. en teveel yoghurt ook niet
CecileDV schreef:Ik begrijp écht niet hoe mensen banaanpannekoekjes gebakken krijgen. Bij mij worden het een soort kaiserschmarren die niet gaar willen worden. Heb het al geprobeerd met amandelmeel en havermoutmeel en ook zonder enig soort meel. Verder een ei en een scheutje melk.
Desondanks smaakt het over het algemeen wel, maar het ziet er niet echt aantrekkelijk uit.
herkenbaar.
Werkt bij mij heel goed. Laatst echt een vreetbui gehad, waarbij ik bijna in staat was naar de benzinepomp te rijden
Daar dan weer te lui voor haha, dus genoegen genomen met flinke sloot water en een appeltje. Voelde me daarna wel sterk
Ik begin vaak met 1tje zodat ik een beetje kan uitvogelen hoe groot ze moeten zijn, daarna vul ik m'n pan aan dus meestal eindig ik met 3 in de pan. Mijne zijn net zo groot als een vrouwen-handpalm. Met normale handen 
Fruit (natuurlijk), of smoothies, kwark (vind ik vies,dus ik doe er een beetje jam doorheen
), komkommer met zout/peper of aromat zie ik veel langskomen. Je moet 't een beetje in die hoek zoeken denk ik
Bak je hem wel op laag vuur in een pan met een goede anti-aanbaklaag? Dat laatste maakt bij mij echt een giga verschil namelijk