
Wat je voor eiwitbron in je salade kan doen is hier ook al meerdere keren genoemd: kip/tonijn is erg lekker. En verder erin doen wat je wel lust. Salade is altijd prima mee te nemen, je moet het alleen pas mengen zodra je het gaat eten. Dus je salade in een bak in 'lagen'. Eventueel dressing in een apart bakje doen anders word je salade zompig.
En verder, als je gezond wil eten, zou ik dingen leren eten. Ik moest vroeger ook niet denken aan yoghurt zonder suiker, maar nu vind ik het lekker. Ik heb het leren eten vanwege de gezonde eigenschappen. En noten bijvoorbeeld zijn niet alleen goed vanwege hun vetten maar zijn ook een bron van eiwit.
 Heb zoiets wel eerder geprobeerd: havermout met vanilleyoghurt en volgende dag peer erbij. Was wel lekker, maar van de structuur moest ik bijna kokhalzen. (ik heb Asperger, een vorm van autisme, daardoor kan ik moeite hebben met bepaalde structuren van eten. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan rauwe, ongeschilde wortels, terwijl geschild een stuk beter gaat).                                                         
 
 pan bakte aan                                                         
                                                         
 
 
                                                         
 heb ik hier ook last van... kan gebeuren na zo'n week 
 Maar goed. Liefst koud, dus de avond vantevoren. Hou niet van warm ontbijt