gribaldi schreef:Stral schreef:Antonius: er zitten wel wat kcal in die wraps inderdaad, weet niet of ze in NL magerdere varianten hebben dan wij, heb het ook al gemerktWat ik dan doe is er echt een volwaardige maaltijd van maken: wrap met huttenkase en wat gebakken kipfilet is érg lekker met gewoon wat ijsbergsla, tomaat, komkommer, beetje ui. Of met warme groente (magere fajita's maak je dan eigenlijk gewoon). Ik eet er zo dan 2 en heb dan echt een volwaardige maaltijd binnen die toch eens wat anders is.
Een magere variant (met extra eiwitten!) is een omelet-wrap maken bijvoorbeeld, heb ik zelf nog niet geprobeerd, zag het passeren op pinterest
Ei wrap maken en dan beleggen met kip en sla dan oprollen en smullen maar! Echt
Ik vroeg me af hoe je je ei zo dun mogelijk maakt en toch stevig, bij mij wordt dat gegarandeerd gewoon een ei-knoeiboel van iets dat totaal niet op een wrap lijkt, maar op stukjes ei met groente dus

