
Wat suiker betreft, ik heb er echt last van. Trillerig, duizelig, misselijk, hoofdpijn en idd slecht geslapen. Ben maar een beetje verslaafd hoor
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly



bente12 schreef:Ik gebruik zelf 0% vet kwark van optimel smaak aardbei en dat is het enige wat er qua zoet iets in gaat! Dus dan heb je die suikers niet alleen de bloem is natuurlijk niet super gezond maar het is ook niet de bedoeling dat je ze alle 12 tegelijk eet
Kayleigh_ schreef:Ik zou het etiket van die kwark wel goed lezen want vaak is 0% vet juist boordevol suiker.
Al wel eens recepten opgezocht maar het is ook eigenlijk best veel werk. Ben ook vooral benieuwd hoe lang ze goed/lekker blijven! Vaak zitten er ook dadels in, heb dat eigenlijk nog nooit gehad. Proef je dat heel erg? En zijn die dan zoet ofzo? 
MerleSimone schreef:bente12 schreef:Ik gebruik zelf 0% vet kwark van optimel smaak aardbei en dat is het enige wat er qua zoet iets in gaat! Dus dan heb je die suikers niet alleen de bloem is natuurlijk niet super gezond maar het is ook niet de bedoeling dat je ze alle 12 tegelijk eetKayleigh_ schreef:Ik zou het etiket van die kwark wel goed lezen want vaak is 0% vet juist boordevol suiker.
Ja vooral omdat je inderdaad kwark met aardbeiensmaak gebruikt, ik hou sowieso niet van kwark en yoghurt met smaakjes omdat er vaak gewoon echt veel suiker inzit, al zit er dan geen vet in.
Hoe dan ook, ik ga eens kijken naar de etiketten en wie weet maak ik ze dan wel eens! Maken jullie hier zelf trouwens wel eens mueslirepen of koeken? Dat wil ik nog een keer gaan proberen.
zit te denken aan roergebakken groenten met zalm.
. Droomde van een eigen choco fabriek
) Vlees weet ik nietk_m schreef:Dat lijkt me idd ook tof om te doen zo mueslirepen maken! Ik had er wel eens met hazelnoten en die vond ik heerlijk, maar ergens vertrouw ik zo dingen recht uit een pakje toch niet helemaal.
ik vind ze ook erg lekker hoor van de supermarkt.
in de supermarkt, alleen hele dure pakken die drie keer zoveel kosten dan merkloze...dus op dat recept moeten jullie nog maar even wachten....je kunt van granola trouwens ook repen maken en die zijn errrug lekker, maar er zit wel veel honing = suiker in. Ik heb ze in Amerika veel gegeten omdat ik het iig een beter alternatief vond dan al die vette sandwiches en fastfood daar. Ik heb ook ongezouten rauwe noten gehaald, ik heb gelezen dat deze veel gezonder zijn dan de gebrande noten, dus nog beter als tussendoortje voor mij. Ik gooi ze ook door de granola, dat geeft een goede bite. Het Chinese eten van gister viel niet echt goed, ik had last van m'n buik vanmorgen. En nog wat over suikerverslaving, helemaal rigoureus stoppen is erg lastig, het zit in zoveel dingen, maar als je mindert is dat al heel goed, als je dan toch iets zoets wilt kun je dat beter vlak na je maaltijd eten, op die manier fluctueert je bloedsuikerspiegel niet zo.
Kelly1992 schreef:SharonIndezz schreef:Mijne vandaag
O: 3 fjord crackers filet american met uitjes en beker cranberrysap
T: mineola
L: 2 beschuiten met rundrookvlees
T: appel
A: Ceasar maaltijdsalade
Vind je dit zelf niet heel weinig?
!