Goed bezig zeg danoesje!
Ik heb zelf de laatste tijd plantaardige en suikerloze baksels ontdekt. Verrukkelijk, machtig en één bonk aan voedingsstoffen.
Laatst een chocoladenoten taart gemaakt, die bestond uit dadels, banaan, gemalen cashewnoten, amendelmeel, kokosmelk, kokosolie, raw cacao en pure vanille poeder. Echt ontzettend lekker! Heb er allemaal kleine plakjes van gemaakt, want aan een dun plakje heb je meer dan genoeg en ingevroren. We doen er hier met meer mensen al 1,5 week over om het op te krijgen.
En zo maak ik telkens wat niets. Al is mijn favoriet wel echt power balletjes (notenpasta, tahin, raw cacao, koekkruiden, kokosolie, banaan, dadels. Dit tot balletjes rollen in kokosrasp en je hebt gezonde bonbons!). Of zoete aardappel brownies.
En vanwege mijn certificaten uitreiking gisteren staat er nu een plantaardige/suikerloze bosvruchtentaart in de koelkast hihi.
Je ziet wel duidelijk dat ik ergens chocola mis in mijn suikerloze bestaan.

Al had ik laatst een stukje chocola en dat vond ik echt véél te zoet! Zo grappig.