Sheran schreef:Jeuj, Miltonlover!
Met mij gaat het ook alweer beter, ik weeg weer 50 gelukkig. Ik kreg de tip om voor het eten druivensuiker te eten. Dan gebruikt je lichaam dat voor de energie, en slaat hij de koolhydraten op. Zelfde verhaal met een boterham met vruchtenhagel. Zetmeel heeft lange ketens die worden gehakt als suiker. Maar als je ervoor zorgt dat er snelle suiker aanwezig is, sla je de rest op
.
Vaag verhaal he
Hoooi

Ben ik ook weer....
Goed dat het weer wat beter gaat Sheran!
Is het trouwens waar dat suiker de vitamine E en D uit je lijf wegvreet?? Als je teveel suiker eet dat je vitamine E en D dus afbreekt? (weet niet of de volgorde van de zin goed is maar jullie snappen mij wel, toch?

Vanavond eet ik weer een snelle hap:
Sla met olijfjes, veel zalm, geitenkaasblokjes, tomaatjes en een klein rood uitje met daarbij een behoorlijk gevaarlijke dressing (veel knoflook) En daarbij (wederom) tomaten cremesoep.....
IK ben nog steeds niet afgekickt van de suiker-banaantjes van Haribo. Minstens 1 hele zak kauw ik er doorheen....