) Heb ik eigenlijk iedere dag kipfilet op mijn brooden bij het avondeten krijgen we ook wel eens een stukje kip.
Nou was ik laatst op stage, en toen hadden we het even over het kippenvlees, dat daar behoorlijk
veel antibiotica in zit. Dat dat word ingespoten in het voer van de kippen om te voorkomen dat ze
ziek worden. Kortom: Voor diegenen die regelmatig kippenvlees eten hebben een 'overschot' aan
antibiotica in hun lichaam en raken hier dus aan gewend. Wanneer je dus een antibioticakuur etc.
nodig zal hebben zal het dus geen effect meer opleveren, omdat je die antibiotica dus gewend bent.
Is dat serieus waar? Moet je echt oppassen met de hoeveelheid kip die je eet wegens de antibiotica?
Ik , als ervaren kipfilet eter, vraagt zich af of ik moet minderen met het kipfilet eten
of het waar is dat de kuur antibiotica krijgt en niet meer werkt, daar heb ik geen flauw idee van. Maar kan je met zekerheid zeggen dat niet in élke kip antibiotica zit. Ligt er ook aan waar je het weghaald!
Ach, zekere voor het onzekere denk ik dan maar

zelfs daar zijn ook te hoge dosseringen in aangetroffen.
