Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
DuoPenotti schreef:Ik lust ze niet, komt goed uit.
Raar dat hier inderdaad niet meer bekendheid aan is.
Maar zo begrijp ik ook niet dat kreeften en krabben levend overal heen gezeuld worden en dan levend gekookt mogen worden.
WildDreams schreef:En zelfs vegetarische zalm. Qua textuur wat anders dan "echte" zalm, steviger, maar zeker niet vies.Wat leven we toch in een zieke wereld. Hoe bedenk je het. De mens had eigenlijk nooit zo ver moeten komen.
Bij dit soort dingen ben ik toch blij dat ik vegetarisch ben. Vlees is lekker, maar absoluut niet het dierenleed waard. Gelukkig is er ondertussen ook super veel lekker vegetarisch “vleesch”
tita schreef:Kipstuckjes, Mc2 burger, vega rookworst, de spekjes, shoarma en gyros van Vivera... Er zijn daarnaast ook gerechten zonder een lap biefstuk los op je bord hè?Nou vegetarisch vlees is niet lekker
Ik probeer elke x iets maar tis allemaal rubber
Welk vegetarisch vlees is echt lekker mals?
Ik probeer te minderen
tita schreef:Nou vegetarisch vlees is niet lekker
Ik probeer elke x iets maar tis allemaal rubber
Welk vegetarisch vlees is echt lekker mals?
Ik probeer te minderen
tita schreef:Nou vegetarisch vlees is niet lekker
Ik probeer elke x iets maar tis allemaal rubber
Welk vegetarisch vlees is echt lekker mals?
Ik probeer te minderen
leeslampje schreef:Brrrr wat een naar idee… goed dat dit soort onderzoeksprogramma’s dit uitzoeken
Wat ik niet snap, is dat er mensen zijn die zeggen geen of minder vlees/vis te willen eten, maar dat niet doen omdat de vervangers niet lekker genoeg zijn. Maar je hoeft je vlees/vis toch niet altijd te vervangen?? Genoeg gerechten waar überhaupt geen vlees/vis aan te pas komt en waar ook echt geen vervanger nodig is! Allerlei pasta’s, couscous, rijst, wraps, ovengerechten, maaltijdsalades etc waar je prima uit de voeten kunt zonder vlees/vis/vervangers.