Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
germie schreef:Laatst waren de vleesvervangers van Vivera in de aanbieding, 2 verpakkingen voor 3.50 euro. Daar kun je geen echt vlees voor kopen. Dus laat ik dat eens proberen. Niet direct om duurzaam bezig te zijn voor het milieu, maar wel duurzaam voor mijn portemonnee.
Vandaag dus pasta gemaakt met de 'kruimgehakt'. Het rook al apart en is super droog. Het smaakt niet naar gehakt, het ruikt niet naar gehakt en het is pure vulling voor door de pastasaus. Echt geen aanrader.
Dan is echt gehakt een stuk duurzamer, want dit gaat niet opgegeten worden. Normaal eet ik 2 keer van een maaltijd die ik maak, maar dit gaat straks gewoon weg.
Ik heb nu nog schnitzels liggen van Vivera, maar houd m'n hart al vast over de smaak. Dus zelfs flexitarier zijn zit er voor mij op deze manier niet in, het is niet te vreten. Dan hou ik het wel bij af en toe een keer een vegatarische salade ofzo.
Echt geen aanrader dit, en valt ook nog eens onder het zeer ongezonde ultrabewerkte voedsel natuurlijk.