gohya schreef:Voorheen las ik het nooit, tot ik dus hoorde dat er zoveel paardenvlees in omloop is.
Had een blikje stoofvlees in de kelder staan,even gechekt,en ja hoor paardenvlees.Hoppa gelijk de prullbak in.In de tomatensoep van Unox waren de gehaktballetjes van paardenvlees,nooit geweten.Sinds ik het weet kocht ik geen Unoxsoep meer.Blijkbaar meer mensen niet,want het paardenvlees is eruit gehaald volgens het etiket!
Wat een verspilling, je hebt het gekocht, sta er dan achter en eet het ten minste op?!

Tiggs schreef:In Zwitserland doen ze dat inderdaad heel goed. Vind het vlees daar sowieso veel beter van kwaliteit dan hier! En veel duurder haha.
Vooral dit ja..
Vroeger deed ik dat wel áltijd!
, voor honden bestaat vegetarische voeding ook waar ze het relatief goed op doen. Maar goed, die kunnen daar ook nog enigszins iets van opnemen. De kat als verplicht carnivoor echter... jammer dat mensen zelfs bij hun huisdieren niet bij de aard van het dier blijven.

maar als ik het zou lusten, zou ik daar echt absoluut geen probleem mee hebben.