Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Charaz schreef:chevax schreef:Ik heb hier volgens mij (of was dat ander topic) geplaatst dat ik eens naar The Jane ging. Das dus eens, maar noooooit meer.
Nee? Vertel…
Exitium schreef:secricible schreef:ik weet niet of je dan meteen een eetbarbaar bent, sowieso is haute cuisine gewoon niet iedereens plezier denk ik.
Nou ja, met een doorbakken hamburger...
superpony schreef:In biefstuk heb je kwaliteits en prijs verschillen. Als je de goedkoopste kiest, weet je dat die net even minder kan zijn. Goed bereiden kan wel schelen, maar het wordt geen top biefstukje.
Maar het andere ligt toch echt aan je eigen smaak.
Ik bak vlees sws door, maar heb van een goede kok waar mn zoon werkte biefstuk bakken. Neemt niet weg dat ik hem nog steeds iets langer in de pan laat, omdat ik dat lekkerder vind.
Het is ook niet voor niks dat ze meestal vragen hoe je hem gebakken wilt hebben.
DuoPenotti schreef:Maar echt; alsof er een engeltje over je tong piest