little_king schreef:Ja en als ze dat graag doen? Omdat prijzen zo absurd zijn kiezen ze voor de knallers.
Je kan de consument wel de schuld geven dat ze alles goedkoop willen, je kunt het ook omdraaien, het etiketje dat een product extra duur maakt is ook mensen van de markt afstoten.
Dat biologisch nu te duur is is een feit.
maar dat komt ook doordat hun veel minder afnemers hebben en hun om kosten duurder zijn dan de normale euroknaller koe...
Maar hoe meer mensen biologisch kopen hoe maar de vaste kosten gedeeld worden over een groter aantal
dan kunnen de prijzen pas zakken!
en dat je nu zegt ik koop goedkoop is grote onzin.
want een 3sterren beloond product (door de dierenbescherming) scheelt amper van dat hele goedkope vlees.
en 1 a2 sterren zijn standaard in een supermarkt ( de 0 sterren bestaand amper)
daarbij zouden mensen eens moeten nadenken over niet elke dag vlees eten,
dan is de prijs helemaal niet duurder.
want 3x vlees in de week en dan biologisch is goedkoper dan persee 7 dagen in de week (ongezond) vlees eten..
ongezond? JA
er word vanalles in gepropt zodat het vlees goedkoop blijft.
je ossenhaas is allang geen echte ossenhaas meer,
die is allemaal stukjes (rest)vlees aan elkaar geplakt met o.a. toegevoegde eiwitten en genetische oliebol en antibiotica?
(neem het voorbeeld dat meisjes op steeds jongere leeftijd tieten krijgen, denk je echt dat de mens sneller volwassen wordt vanuit zichzelf, NEE, vanuit een boost aan hormomen die je vanuit mismaakt, door mens gecreert fabriek vlees komen
