Nog een keer Voltrack Superstar!

Moderators: Muurp, Apple

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Nog een keer Voltrack Superstar!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-02 13:54

Ik ben gister niet meegeweest, maar hij heeft het weer super gedaan.
Zusje d'r op, klasse II (53 km) starten in de verzengende hitte van Kootwijkerbroek. Ze is in de afgelopen maanden heel volwassen geworden, maar mag niet alleen starten. Ze mag wel onder begeleiding rijden. Dus we hadden 3 begeleiders gecharterd, ouders groomen, ik thuis op Joop passen.
Na de vetgate zijn ze verdwaald en hebben ze zo'n 10 km omgereden. Inmiddels waren er van de 3 begeleiders nog maar 2 over, ze moesten zich gigantisch haasten om op tijd binnen te komen (uur verloren door om te rijden). Voltrack moest dus in de hitte dik 15 km/h gaan lopen, no sweat, Vollebol doet dat gewoon. Zusje ook trouwens.
Keihard bikkelen, en natuurlijk nog goedgekeurd worden... 't Was dus wel even spannend, en ja hoor Vol was helemaal goed, bij de nakeuring werd één van de overgebleven begeleiders ook afgekeurd en de ander goedgekeurd, maar ze was binnen en had het hele parcours met begeleiding gereden.
Uiteindelijk kwamen ze pas om 5 uur thuis, en Voltrack stapte van de trailer af of hij niets gedaan had, niet eens moe. Zusje had geen spierpijn, alleen beetje moeie benen, en vandaag ook geen spierpijn. Ben er wel jaloers op hoor, ik wou dat ik nog zo jong was. Ik heb ook bijna nooit spierpijn, maar brakjes ben ik wel na zo'n rit, zeker in de hitte.
Ze heeft nu iig haar klasse II kwalificatie, Voltrack is nu echt definitief klasse III startgerechtigd, samen met mijn vader. Ik ben 't bijna (nog 1 wedstrijd) en mijn zusje moet er nu dus nog 2, maar ze mag pas als ze 14 is (is nu 12) klasse III rijden. Tegen die tijd hebben we ook wel een nieuw paardje en kan er samen gestart worden.
Holten gaat mijn vader alleen starten, Ommen weten we nog niet en Katwijk willen mijn zusje én ik heel graag starten, dus we hopen op een nieuw paard (en dat mijn vader over zijn hart strijkt natuurlijk)...
Met Voltrack moet dat allemaal iig helemaal gaan lukken, die is in één woord GEWELDIG! Lovers

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes


Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-02 18:08

Wat super zeg dat ie maar blijf gaan, die Vollie van jullie! Ik vidn het echt zo'n paard met een enorm kwijlbaarheidsgehalte, wat is ie mooi.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Karin

Berichten: 61794
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 10:06

Vollie is cool! Ik heb 'm ook een paar keer voorbij zien gaan, kwam je moeder tegen op de P/A en heb daar even met haar staan wachten tot je zusje binnenkwam. Ook na de finish zag er ze er nog fris en vrolijk uit, baalde wel stevig dat ze zo'n eind om zijn gereden maar ze was ook ontzettend blij dat ze haar klasse 2-rit goed had volbracht! Netjes hoor, bikkelzusje rijdt zo eventjes 60 km bij 30 graden en heeft niet eens spierpijn! Lachen

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Nimber

Berichten: 25362
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 11:37

gaaf joh!
maar ga jij dan starten met vol of wisselen jullie gewoon vaak af?

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-02 12:01

Ik heb dit jaar al mijn minimale aantal starts gemaakt (heb mijn klasse II kwalificatie behouden), mijn zusje ook en mijn vader ook.
Op zich kom ik pas als 3e aan de beurt want ik heb aangegeven dat ik liever Joop rijdt en me een beetje van de endurance afgetrokken.
Mijn vader wil persé Katwijk starten, en misschien krijg ik Joop op tijd klaar en kan ik daar ook starten, want hoogst waarschijnlijk hebben we daar nog geen paard. Dus ik ga hard trainen (nog 2 maanden).
Mijn vader wil niet met mij samen rijden (ga 11 km/h doen, NIET harder), en hij gaat dus 15 km/h doen met grooms. Ik ben dan dus extreem zielig (wil zo graag lekker samen rijden, vind ik véél gezelliger) en nog zonder grooms ook!
Ik hoop maar dat Joop's hoeven het aankunnen en dat ik hem op tijd klaar heb, en dat mijn paps met mij samen wil rijden, anders bent ik snielig! *pruillip*

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker