Wanroy: Pablo en de lange afstand :))

Moderators: Muurp, Apple

 
 
Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Wanroy: Pablo en de lange afstand :))

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-10-03 10:41

Zo’*gaap* Slapen Dromen, lekker ontbeten, nu nog wat nadutten en snel mijn maatjes vertellen over wat ik gisteren allemaal heb meegemaakt want straks komt Mandy en dan moet ik weer rondjes lopen Frusty ik ben toch geen draaimolenpaard , ik ben een stoer boscrosspaard!

Mijn kleine baasje vindt namelijk dat ik heel goed ben in over die zuurstokken springen dus tegenwoordig doen we dat ook in het bos maar dan zijn ze wel gewoon bruin Verward Dan moet ik ook ineens IN het water springen ipv erover, soms weet ze ook niet wat ze wil hoor! Maar goed, ik doe het wel braaf. Dus toen ze gisteren me al weer vroeg kwam wakker maken Slapen Dromen dacht ik dat we weer gingen crossen * jippie * Maar ik kreeg geen mooie vlechtjes en bovendien ging mijn buurvrouw ook mee. Dus dan zullen we wel figuurtjes gaan rijden (of toch die zuurstokken?).

Maar toen we er waren moest ik weer naar die rare mensen die steeds aan je zitten, en in je hals knijpen en zo. Laten ze dat bij zichzelf doen! En toen haalden ze ook nog zomaar mijn buurvrouw weg, en dat vond ik niet leuk want daar moet ik goed op passen: ze is nog maar een klein meisje en ik ben een heel jaar ouder * stoer * Dus ik heb even laten zien hoe mooi ik kan draven en toen zijn we gauw samen terug gegaan om gras te eten * yummie * Die rare mensen waren wel tevreden, ik scheen een mooie hartslag Verward * ik sla toch nooit Schijnheilig * te hebben.

Toen ging mijn vrouwtje me opzadelen Verward Ze zag er zelf al zo stom uit met een of ander raar nieuw geel ding aan (dus dat heb ik maar even volgesmeerd om te laten zien dat ze van mij is), een grote tas om haar middel (met snoepjes voor mij misschien?) en allemaal rare dingen in haar zakken. Da’s tot daar aan toen maar toen ze het zadel erop legde zat daar ook al zo’n raar ding aan vastgeknoopt Verward En ik moet dat allemaal maar meezeulen! Gelukkig ging Raimaer met me mee, die zag er ook al zo toegetakeld uit net als het andere vrouwtje! Rare jongens hoor, die vrouwtjes.

Ze brachten ons naar een grote wei * zie je wel, toch crossen! * waar ik rustig moest stappen terwijl mijn vrouwtje aan het klooien was met allemaal rare apparaten. Dat rode ding om haar pols kende ik wel, dat heeft ze met de cross ook altijd bij zich (al weet ik niet waarom, ze kan hem niet eens aan en/of uit zetten Blond ) maar ze had nu nog wat bij zich, een GSP of zo. Ze zei dat ze daarmee kon zien hoe hard we gingen. Duh, dat weet ik ook wel: stap, draf of galop. Maar ik maakte me maar ongerust want ik was Raimaer steeds kwijt en er liepen allemaal vreemde paarden rond! Gelukkig gingen we al snel weg (in stap Verward Cross is toch in galop) en ondertussen legde mijn vrouwtje uit dat we heel lang gingen rijden vandaag (nog VEEEEEL langer dan de cross) en toen werd ik al snel wat rustiger. Wel kwamen we nog wat enge dingen tegen (bijna net zo eng als de paardenetende Shetlander van zaterdag! Waarvoor Raimaer bijna terug naar huis rende) maar stoer als ik ben loop ik daar natuurlijk zo langs Knipoog

Na een half uurtje kregen we gezelschap van een schimmel met een meisje die bijna buren bleken te zijn, en zelfs ook stiekem een beetje meebokken Haha! De schimmel wilde nl alleen maar rustig lopen met andere paarden erbij, en hij vond mij wel aardig. Dat heb ik hem later nog wel anders duidelijk gemaakt Haha! Raimaer was ondertussen maar saai, ze wilde niet naast me stappen en alleen maar achteraan lopen. Onze vrouwtjes maakten zich zorgen want ze deed zo sloom maar ik wist wel beter: die is gewoon slim en maakt zich niet druk! Mijn vrouwtjes besloten dat ze zouden door gaan tot de pee aa (de wat?) en dan zouden kijken hoe het ging, want naar huis was net zo ver. Maar daarom mocht ik ook niet zo hard meer, we waren nou eenmaal samen weg gegaan. De schimmel bleef wel bij me, die heeft me alles zitten vertellen over zijn leven in Letland, spannend hoor!

En toen waren we bij die pee aa en daar waren weer van die rare mensen die aan me wilden zitten! Gelukkig waren ze al snel weer klaar, alles was goed zeiden ze. En bij Raimaer gingen ze ook luisteren, en die was hartstikke fit, maar dat zei ik toch! Die past wel op zichzelf, hard lopen is nergens voor nodig, langzaamaan komen we er ook wel! Mijn vrouwtje wilde eigenlijk dat ik nog wat dronk en at, maar daar doen we niet aan zeg, eten doen we thuis wel. Dus al snel gingen we weer verder, schimmel, buurvrouw en ik. We hebben toen nog een heel lang stuk gereden, en dat was best leuk maar toen ik door het zware zand moest lopen, voelde ik dat ik toch wel moe begon te worden. Maar mijn vrouwtje zocht mooi de harde paden voor me uit, en toen we een half uurtje later om een mooi bospad kwamen hebben we zelfs nog een heel stuk gegaloppeerd. Dat kende ik wel, dat doen we met de cross ook altijd, alleen stonden er nu geen hindernissen We waren toen met een heel groepje, gezellig hoor! Mijn vrouwtje zat wel te mopperen op de GSP, de afstand klopte niet meer en nou wist ze de snelheid ook niet. Dom hoor, ik zei toch dat ze gewoon naar mij moest luisteren!

En toen stond er zomaar iemand voor mijn neus met stukken wortels! Sinterklaas kwam vroeg dit jaar en zeker de schimmel kreeg er een heleboel! Ondertussen zat mijn vrouwtje wat te prutsen aan dat rare ding op mijn rug en daar kwam ineens een warme deken uit voor op mijn rug! Dat was heel fijn, want ik had best hard gewerkt. Wat heb ik toch een lief vrouwtje Knipoog We zijn toen lekker door gestapt en plotseling waren we op de wei waar we ook begonnen waren. Raimaer moest zich nog even uitsloven, ze haalde in een vlot drafje in en ze kon nu ineens wel doorstappen. De hele weg achter me aanhobbelen en dan wel als eerste door de finish Daar waren weer enge mannen (maar daaraan was ik nu wel gewend) en toen mocht ik eindelijk naar de trailer, want ik was best moe. Gelukkig was daar wat water en een heleboel gras zodat ik lekker alles kon volsmeren. En net toen ik dacht dat we wel naar huis zouden gaan, moest ik WEER naar die rare mannen. Gelukkig waren die heel tevreden over me en ze zeiden dat ik wel naar huis mocht * gelukkig maar, want ik wilde daar helemaal niet blijven slapen * Daarna kwam ik mijn schimmelvriendje weer tegen, maar die heb ik stiekem geslagen, want ik kreeg weer een heleboel praatjes! Mijn vrouwtjes zorgden ervoor dat ik wat lekkers te eten kreeg en toen heb ik heel lang staan wachten tot we eindelijk naar huis gingen! Mijn vrouwtje vertelde dat we het goed gedaan hadden, we waren 32e (Ikke!) en 34e (Raimaer) geworden met een snelheid van 9.65 km per uur! Ik was best trots voor de eerste keer En ik heb vannacht heel lekker geslapen, maar volgende keer wil ik toch weer crossen!

Oh ja, mijn vrouwtjes had nog heel veel mensen ontmoet vertelde ze en ik moest de namen nog even neerzetten: Karin (die kende ik ook al uit Bathmen!), Fasel, MrMagic, en ze had ook de trailer van Navy zien staan! Ze heeft ook nog een heel mooi halster voor me gekocht, van bruin leer, dat ze ook als hoofdstel kan gebruiken. Nou krijgt Raimaer mijn oude halster, want die past de nieuwe lekker niet!

Nou eh, groetjes van Pablo (en buurvrouw Raimaer!)
Laatst bijgewerkt door Lielle op 27-10-03 11:01, in het totaal 1 keer bewerkt


Jola

Berichten: 2750
Geregistreerd: 28-01-03
Woonplaats: Kapellen (Belgie)

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 10:59

Super geschreven Lielle!! Ik heb hier echt even van zitten genieten Haha!

Klinkt als een heel goed geslaagde dag! OK dan!

If you stick your head in the sand, you'll get your rear kicked.

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 11:18

Leuk verslag Lielle! 't was dus een geslaagde eerste keer?

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Karin

Berichten: 61809
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 11:25

Jammer hè Pablo, dat er geen hindernissen stonden? Die stuiterbal van mij denkt dat ook elke keer weer, en dan is het weer zo'n desillusie als we in stap vertrekken! Hyper!

Maar zo te horen heb je een erg gezellige dag gehad en ik hoorde van je baasje al dat het jullie goed was bevallen. Mooi resultaat ook voor een eerste keer! Crossen is natuurlijk veeeeeel leuker (zeg ik maar om Retje een plezier te doen Tong uitsteken), maar gaan we jullie nog eens tegenkomen bij een endurancerit?

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

hobbelheks

Berichten: 8349
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: 't Haantje

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 11:30

wat een mega gaaf verslag!
zo te lezen is het je goed bevallen en zien we je volgend jaar dus nog eens terug?

Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-10-03 11:31

Ja, mijn vrouwtje heeft gezegd dat we het volgend jaar nog wel eens een keertje gaan doen, maar zij vindt crossen stiekem ook wel leuker Haha!

ja, het was dus een geslaagde dag. Ik merk wel dat ik toch een die-hard wedstrijdruiter ben, het toewerken naar het moment van "nu moet het gebeuren", die echte concentratie en de ontlading na de finish mis ik wel.

Mijn span of attention is kennelijk niet zo groot Haha! maar ik ga toch wel proberen om die klasse II startgerechtigdheid binnen te slepen (ja, je bent fanatiek of je bent het niet hè). Nu weet ik ook wat beter wat ik kan verwachten dus daar heb ik best zin in.

Fitzroy
Berichten: 17295
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 12:45

Nou Pablo, de snelheid valt me nog niet helemaal van je mee, maar dat kwam zeker door Raimaer Knipoog
Ik had toch wel verwacht dat zo'n snel boscrosspaard als jij bent, dat traject wat sneller zou doen Tong uitsteken

Jammer dat ik mijn vrouwtje gek heb gemaakt in het bos, nu gaat ze zeker niet met mij zo'n rit maken. Schijnheilig

Niets is zo eerlijk verdeeld als het verstand. Iedereen denkt er genoeg van te hebben.

gomir

Berichten: 23733
Geregistreerd: 13-09-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 12:47

Leuk verslag Haha!

Volgens mij zou Ontario ook gaan zoeken naar de hindernissen Knipoog
Al zou dat wel een super endurancepaard zijn *LOL* Alleen ik ga liever te crossen als ik dan toch een paar uur in de auto moet zitten Haha!

Super gedaan hoor voor de eerste keer

*Niet elke verandering is een verslechtering!*
*Ze is niet bang voor de dood, maar als de dood om bang te zijn...(Guido Weijers-Oxymoron)*
*Als je bent waar je heen ging, waar moet je dan naar toe? (veldhuis & Kemper-tijd heelt alle zonden)*

mazzeltje

Berichten: 4507
Geregistreerd: 12-05-03
Woonplaats: Leersum; Latoy in Amerongen, Jip aan het Leersumse Veld en Door in de opfok in Doornspijk!

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 13:04

Jammer dat we je niet gezien hebben, ik heb zelf ook een verslagje geschreven want mijn vrouwtje was er te beroerd voor, hihi die is weer ziek geworden na de rit, wat een watje is ze hè!!
Mijn verslag heet Latoy bedankt Navy!!
Groetjes van Latoy die zich uitstekend voelt en lekker in de wei staat!

Officieel veterinair homeopaat, http://www.dierenhomeopaat.com
Jip is klasse 4, CEI** en heeft 2477,7 km op de teller!!! Latoy geniet van haar pensioen (na 1148,5 goedgekeurde wedstrijdkilometers!!!)

Westernfreak

Berichten: 5233
Geregistreerd: 06-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 13:31

Lielle schreef:

Mijn span of attention is kennelijk niet zo groot Haha! maar ik ga toch wel proberen om die klasse II startgerechtigdheid binnen te slepen (ja, je bent fanatiek of je bent het niet hè). Nu weet ik ook wat beter wat ik kan verwachten dus daar heb ik best zin in.


Ja ja, en dan proberen klasse III startgerechtigd te worden en dan klasse IV.....zo gaat dat nu eenmaal als je verslaafd bent Knipoog

Gefeliciteerd met de 1e goed volbrachte rit! Keurig gereden, het is maar goed dat Pablo zo slim is!

"The world is best viewed through the ears of a trotter"

mazzeltje

Berichten: 4507
Geregistreerd: 12-05-03
Woonplaats: Leersum; Latoy in Amerongen, Jip aan het Leersumse Veld en Door in de opfok in Doornspijk!

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 15:35

Ja...zo gaat dat inderdaad!! Je bent verslaafd voor je er erg in hebt!!

Officieel veterinair homeopaat, http://www.dierenhomeopaat.com
Jip is klasse 4, CEI** en heeft 2477,7 km op de teller!!! Latoy geniet van haar pensioen (na 1148,5 goedgekeurde wedstrijdkilometers!!!)

Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-10-03 15:52

Westernfreak"]
[quote="Lielle schreef:

Mijn span of attention is kennelijk niet zo groot Haha! maar ik ga toch wel proberen om die klasse II startgerechtigdheid binnen te slepen (ja, je bent fanatiek of je bent het niet hè). Nu weet ik ook wat beter wat ik kan verwachten dus daar heb ik best zin in.


Ja ja, en dan proberen klasse III startgerechtigd te worden en dan klasse IV.....zo gaat dat nu eenmaal als je verslaafd bent Knipoog

Gefeliciteerd met de 1e goed volbrachte rit! Keurig gereden, het is maar goed dat Pablo zo slim is!
[/quote]
nee, eigenlijk verwacht ik dat niet. Een aantal redenen:

- tijdsgebrek: ik start al fanatiek dressuur en springen met twee paarden (Pablo en Raimaer) en heb de ambitie om daarin Z te worden, bovendien start ik met Pablo ook nog eens SGW, wat best tijdrovend is Knipoog
- training: voor een klasse II en verder zul je er toch echt langere trainingssessies aan moeten gaan wijden en die tijd wil ik er niet voor maken. Dressuur en springen (sgw in iets mindere mate) train je door verzwaring van je oefeningen, voor endurance zul je toch ook meer duurtraining krijgen.
- interesse: om heel eerlijk te zijn vind ik buitenrijden eigenlijk saai. Wel erg leuk een keer ter afwisseling, maar zoals zondag 4 uur op een paard vind ik echt wel lang genoeg, en zeker voor een wedstrijd. Ik gaf het hierboven al een beetje aan, ik mis de wedstrijdspanning. Die zit hem voor mij nu eenmaal in het neerzetten van een prestatie in een kort tijdsbestek. Normaal kom ik altijd helemaal uitgelaten thuis van een wedstrijd (of met een zwaar klote gevoel Extreme duivel ) en dat had ik gisteren dus absoluut niet. Wel heel tevreden en ik heb een prima dag gehad, maar niet een after-wedstrijd high.

Ik heb veel mensen horen zeggen (hier maar bv ook gisteren) "ik vind de sfeer op gewone wedstrijden niet leuk, al die haat en nijd". Die ervaring heb ik dus niet, ik vind dressuur leuk, springen nog wat leuker en sgw 't leukst, maar ik ga altijd met plezier op wedstrijd.

Dus nee, ik denk dat ik het wel bij klasse I ga laten (en die klasse II startgerechtigdhei is vooral omdat ik altijd fanatiek ben in wedstrijden en het dan ook wel goed wil doen).

Karin

Berichten: 61809
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 16:03

Je hebt er iig wel goed over nagedacht.

Maar idd, hoe verder je komt, hoe meer je je zult moeten specialiseren. Je kunt dan niet meer alles even goed doen: de training wordt moeilijker te combineren, je moet er ook tijd voor hebben om al die verschillende soorten wedstrijden te bezoeken en vooral de pezen en spieren van je paard moeten voldoende kunnen herstellen tussen zware trainingen en wedstrijden door. En tja, dan moet je keuzes maken. Vorige week heb ik een interview gehouden met iemand die inmiddels klasse 3 rijdt, maar haar paard eigenlijk had gekocht voor de eventing. Misschien pakt ze dat ooit weer op, maar om het beide op dit moment goed te doen is nu wat te veel van het goede, zo vertelde ze mij.

Overigens heb ik ook een kleine 'span of attention' en dat is voor mij nou juist de reden dat ik voor endurance heb gekozen. Ik wil juist niet hoeven pieken in een kort tijdsbestek: als het in een paar minuten moet gebeuren, dan ben ik zo overgeconcentreerd dat het juist niet meer lukt. En ik vind het juist heerlijk om urenlang in het zadel te zitten, hoewel ik me bijvoorbeeld ook weer niet kan voorstellen dat ik ooit een 160 km zal uitrijden. Ik wil niet eens uitrekenen hoe lang je dan in het zadel zit. Ziek

Maar klasse 2 startgerechtigd worden gaat jullie best lukken, dat moet prima te doen zijn naast de rest van je plannen! Lachen
Laatst bijgewerkt door Karin op 27-10-03 16:04, in het totaal 1 keer bewerkt

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

SGWuppie

Berichten: 4612
Geregistreerd: 24-04-02
Woonplaats: Nijmegen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 16:03

Dat had ik dus ook een beetje na mijn eerste endurance rit van vorig jaar in Austerlitz. Nu denk ik wel dat je wanneer je wilt winnen het ook best spannend kan maken, omdat je altijd op die hartslag moet letten en toch zsm binnen wilt zijn....maar dan hoor ik hier op Bokt weer dat het totaal niet om de einduitslag gaat (en ik wil stiekem toch altijd weten hoe hoog ik geeindigd ben Schijnheilig )

Ik heb echter een paard dat voor de cross niet geschikt is (niet Rex, maar Amigo) dus dan is endurance weer wel een optie, hoewel ik ook erg tegen al die trainingen op zie... ik vind een buitenritje wel leuk, maar niet een paar keer in de week een paar uur...

Ach ja, ieder zijn sport Haha!

Karin

Berichten: 61809
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 16:11

Als je paard eenmaal een goede basisconditie heeft, hoef je echt niet meer een paar keer in de week een paar uur buiten te rijden. Liever niet zelfs: je kunt dat beter beperken tot eens in de week (of eens in de twee weken) en de echt langere afstanden houden voor de wedstrijden, en daarnaast gewoon een uurtje dressuurtraining o.i.d. doen. Een marathonloper traint immers ook niet continu hele of zelfs halve marathonafstanden. Knipoog

Maar je moet er idd van houden om urenlang in het zadel door te brengen. En natuurlijk gaat het wel om de einduitslag, maar die is niet zaligmakend, zo moet je het eigenlijk zien. Winnen is ook voor mij niet het belangrijkste, maar ik wil toch wel een goede prestatie neerzetten, steeds een stapje verder gaan, mezelf en m'n paard verbeteren. Maar volgens mij hebben jullie dat met SGW ook, als ik jullie verslagen zo lees.
Laatst bijgewerkt door Karin op 27-10-03 16:12, in het totaal 1 keer bewerkt

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-10-03 16:11

marieketencate schreef:
Dat had ik dus ook een beetje na mijn eerste endurance rit van vorig jaar in Austerlitz. Nu denk ik wel dat je wanneer je wilt winnen het ook best spannend kan maken, omdat je altijd op die hartslag moet letten en toch zsm binnen wilt zijn....maar dan hoor ik hier op Bokt weer dat het totaal niet om de einduitslag gaat (en ik wil stiekem toch altijd weten hoe hoog ik geeindigd ben Schijnheilig )


yep! En dan vind ik persoonlijk 32e van de 50 niet erg bijzonder Bloos

Karin

Berichten: 61809
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 16:14

Altijd nog beter dan niet uitrijden, afgekeurd worden of de minimum snelheid niet halen, toch? Bij zo'n eerste wedstrijd gaat het meer om de afstand en hartslag dan om de snelheid. Op snelheid kun je later wel gaan rijden, bij een eerste cross ga je ook niet meteen voluit. Kwestie van ervaring opbouwen, denk ik dan maar.

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-10-03 16:16

Karin schreef:
Altijd nog beter dan niet uitrijden, afgekeurd worden of de minimum snelheid niet halen, toch? Bij zo'n eerste wedstrijd gaat het meer om de afstand en hartslag dan om de snelheid. Op snelheid kun je later wel gaan rijden, bij een eerste cross ga je ook niet meteen voluit. Kwestie van ervaring opbouwen, denk ik dan maar.


het kan zeker slechter *LOL* en ze stonden dan ook fluitend aan de finish, maar beter kan dus ook Haha! en ik weet zeker dat er gisteren wel meer ingezeten had, maar ik ben heel tevreden.

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 16:29

Lielle"]
[quote="marieketencate schreef:
Dat had ik dus ook een beetje na mijn eerste endurance rit van vorig jaar in Austerlitz. Nu denk ik wel dat je wanneer je wilt winnen het ook best spannend kan maken, omdat je altijd op die hartslag moet letten en toch zsm binnen wilt zijn....maar dan hoor ik hier op Bokt weer dat het totaal niet om de einduitslag gaat (en ik wil stiekem toch altijd weten hoe hoog ik geeindigd ben Schijnheilig )


yep! En dan vind ik persoonlijk 32e van de 50 niet erg bijzonder Bloos
[/quote]

Dan had je bij ons aan de start/finish moeten staan. Wedden dat je dan heel anders naar je uitslag gaat kijken Knipoog ?

'Paint' it 'Black'

Ganna

Berichten: 798
Geregistreerd: 23-01-02
Woonplaats: Bijna in Utrecht. De dames in HR

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 16:33

Citaat:
yep! En dan vind ik persoonlijk 32e van de 50 niet erg bijzonder

"To finish is to win"! Haha!

Ik heb je trouwens nog heel kort gezien, ik zat bij Karin aan tafel in de kantine. Toen je iets zei over Pablo ging pas het lampje branden dat je Lielle moest zijn.
Netjes gereden hoor voor een eerste wedstrijd!

The longer, the pony!
Remember it is the speed that kills the horse, not the distance!

Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-10-03 16:42

Citaat:
yep! En dan vind ik persoonlijk 32e van de 50 niet erg bijzonder


"
Citaat:
To finish is to win"! Haha!
Ik heb je trouwens nog heel kort gezien, ik zat bij Karin aan tafel in de kantine. Toen je iets zei over Pablo ging pas het lampje branden dat je Lielle moest zijn.
Netjes gereden hoor voor een eerste wedstrijd!


dat weet ik wel *LOL* maar je begrijpt wel wat ik bedoel toch *LOL* Jammer dat ik je gemost heb, heb je trouwens wel vorig jaar op de snuffelmarkt in Mantinge gezien Haha! maar je dus ook niet herkend Blond

Navy

Berichten: 4501
Geregistreerd: 10-03-01
Woonplaats: Voorthuizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 16:58

Wat lees ik nu?? Wel de trail+er gezien, niks gezegt? Ben je me vergeten? Ik wil wel even zeggen dat er maar een paard belangrijk is om te begroeten, en dat ben IK. Dus volgende keer stuur je je baasje maar op de mijne af Tong uitsteken

Gefeliciteerd in elk geval!Ik hoorde van mijn baasje dat zij haar verslag er ook zo opgooit..

Endurance: je paard, jij, een prachtige omgeving en heel veel kilometers worden samen één.

Sjaan

Berichten: 8038
Geregistreerd: 19-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 17:33

Super hoor Lielle!! Ik vind het echt goed hoor 32ste worden van de 50 voor de eerste keer!!Ga zo door! haha

gerritje

Berichten: 757
Geregistreerd: 30-03-03
Woonplaats: Leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 17:44

Hi Pablo,
Leuk dat je gisteren zo goed gelopen hebt. raar he zo'n andere wedstrijd. Wat er wel leuk aan is is dat de baasjes nooit boos worden als je aan ze gaat zitten. bij die andere wedstrijden hebben ze een witte broek di emag ik nooiiit vies maken.

enne, je hoeft voor de langere afstanden echt niet meer training te maken hoor. Ik heb met mijn baasje dat tenminste afgesproken. We rijden nu klasse 3 en willen klasse 4 worden. En ik hoef niet zoveel te doen hoor. heb een 2e soort van baasje die met mij springt en mijn echte baasje rijdt 1 keer per week een trainingsrit. maar die is soms na een uur al voorbij. de km maken doen we op de wedstrijd.

nou misschien zie ik je volgend jaar wel een keer,
Ucky

Geniet van de dag

Ann
Berichten: 11616
Geregistreerd: 28-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-10-03 19:17

Een ontzettend goede prestatie om voor de 1e keer zo een endurancewedstrijd uit te rijden!

Erg leuk verslag Lachen


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker