Vitaminestoot of te hoog gegrepen??

Moderators: SayaJones, Apple, Neonlight, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Toess

Berichten: 11986
Geregistreerd: 27-08-01

Vitaminestoot of te hoog gegrepen??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-12-02 19:07

Ewald is erg down de laatste tijd.. Hij is nu ook flink aan de schijterij, al een dikke week een snotneus wat maar niet weg gaat, hij is ook weer erg sloom.. Heb tot 2 weken terug niet echt de tijd gehad om hem veel los te kunnen gooien, dus hij heeft 1 of 2 weken bijna de hele dag op stal gestaan.. Nu is gelukkig Michèle dr die hem vaak met Gammon los gooit en ik gooi ze ook saampjes los en heb nu ook wat meer tijd om er heen te gaan en hem eerst te rijden en dan nog los te doen, buiten of binnen...

Hoe hij verkouden komt heb ik wel een vermoeden (wete het eigenlijks wel zeker) hij heeft 14 december (dag van wedstrijd) op de tocht gestaan, had het toen ook erg koud, hij staat normaal onder een zomerdeken en een 200gr. winterdeken. Heb hem er toen nog een fleece deken tussen gedaan.. Heeft niet super veel geholpen..

Ik ga hem morgen nog temperaturen... Maar is een vitaminestoot nu wat te hoog gegrepen, ik haal ook zo de DA er weer bij als ik het echt niet meer vertrouw..
Zo ben ik wel,haal liever de DA er voor niks bij dan te laat, ga morgen zowieso even kijken hoe zn toestand is en even de stalhouders peilen want die heb ik vrijdag niet getroffen..
Ga ook vragen of ze hem elke dag een schepje foeneknof/zeewier door zn eten willen geven..

Iemand tips wat ik verder nog voor zn snotneus en zn lusteloosheid kan doen??


Groetjes Maaike

<3 Trotse mama van R obin (2007) & M ilan (2013) <3


dapperdier

Berichten: 5543
Geregistreerd: 15-08-02
Woonplaats: Eindelijk gevonden: een huurhuisje op de klei

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-02 19:53

Vitamine stoot kan geen kwaad lijkt me... maar ik denk dat het niet erg helpt tegen alle symptomen. Misschien wordt hij er wel wat minder down van... Toen Blizz op een stal stond waar droes heerste heb ik hem ook een stoot gegeven toen hij wat down was, daar knapte hij toen wel van op.

Ik ben het met je eens leiver te vroeg de Da erbij dan te laat... ga op je gevoel af.

Kayla

Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-12-02 19:58

een vitaminestoot is nooit te hoog gegrepen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Annikaatje, Arlette1991, Estera, fokfanaat, Lieske2, Meert, Merexa, Mlsw, Volar en 29 bezoekers