prijs paard

Moderators: Dyonne, Apple, Coby, petraaken, SayaJones, A_nouk, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
missnynke

Berichten: 8480
Geregistreerd: 11-05-02
Woonplaats: Hallum

prijs paard

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-05-02 20:28

betaal je op bijv. marktplaats meer voor een pony/paard dan op de markt? wat zijn de voordelen en nadelen?

let me know!


odis
Berichten: 339
Geregistreerd: 13-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-05-02 21:23

op marktplaats.nl staan gewoon advertenties van particulieren en soms fokkers en handelaren die hun paarden te koop aan bieden. ik denk wel dat de paarden ietsje duurder zijn dan paarden die op een markt staan.
Maar ik zou eerlijk gezegd liever een paard kopen van een particulier van marktplaats.nl, dan van 1 of andere paardenmarkt. Bij een particulier kun je nog een paar x langs gaan om het paard uit te proberen en op een markt koop je hem vaak direct, zonder dat je hem uit heb kunnen proberen. op een markt staan ook vaak veel handelaren die weinig van de achtergrond van hun paarden weten. Als je op een markt gaat kopen, moet je echt wel iemand meenemen die verstand van paarden heeft. Het liefste ook nog een dierenarts. Bij een particulier kun je bijv. nog je paard laten keuren (rontgenfoto's enz.) en dat zal je op een markt niet gauw lukken. Die mensen willen zo snel mogelijk van hun beesten af.

stokpeerd
Berichten: 431
Geregistreerd: 23-03-02

paardenprijs

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-05-02 22:02

nee hoor, een goed paard van een eerlijke verkoper zal mekaar niet veel maken.
Het lijkt soms goedkoper op de markt, maar de kans dat je uiteindelijk toch duur koopt op de markt is groot. Paarden kunnen gecedeerd zijn, pijnbestrijding krijgen tegen kreupelheid enz. karakters zijn op zo'n stressige markt niet te bekijken, dus of een paard verkocht wordt ivm onbruikbaarheid of niet weet je nooit.

Ik hoor handelaren (ook die met goede paarden) vaak zeggen "die moet maar naar de markt, verkoop hem voor maakt niet uit wat, als ik er maar niks meer van hoor". Dat zegt mij genoeg.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anna_Leo, Bloem39, JackAebe, Karma_k, Larissa123, larissa96, lisantjuuh, marsyl, Mizsz_Kitty, nynke55, Sky_As en 29 bezoekers