lijnzaad

Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-01 12:05

ik heb lijnzaad gekocht, geen olie maar zaad
ik ben het nu dus aan het koken, maar het blijft zaad vormig om het zo maar te noemen.
het mag toch pas gegeven worden als het slijmerig is? Verward dat is het wel, als ik het voel dan is het slijmerig maar nog steeds zaadvorm
help wat moet ik doen, mag ik dit zo geven of niet
update:
ik heb het nog even weer laten koken, en nu is het echt heel slijmerig maar nog steeds zaadvorm, moet ik gewoon doorgaan met koken?
_________________
Een beste vriend(in)is net als een klavertje vier, moeilijk te vinden en je hebt geluk als je er een hebt... ik dus!

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Yentl op 2001-12-01 12:17 ]</font>

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Yentl op 2001-12-01 12:20 ]</font>


araber

Berichten: 2054
Geregistreerd: 09-11-01
Woonplaats: ergens op deze wereld!

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-01 12:27

hoi je moet het koken totdat er vellen opkomen, en daarna moet je echt stoppen want die vellen zijn niet goed!!!!!! en de zaadvorm blijft gewoon,
ik voer het ook wel eens

obsession

Berichten: 3383
Geregistreerd: 26-10-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-01 12:49

Ik deed t alijd een uur in gekookt water en dan was t slijmerig maar nog wel zaadjes >zo moet je t geven!

wodan

Berichten: 2343
Geregistreerd: 24-10-01
Woonplaats: Alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-01 13:30

een vriendin van me die kookte eerst het zaad en deed het dan in een doek en kreep die uit tot dat het slijmerige spul eruit kwam.en dat deed ze door het voer heen

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-01 14:01

hoe bedoel je vellen? dat het gebarsten is of wat?

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Shaienne

Berichten: 4933
Geregistreerd: 02-04-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-01 15:33

je doet een beetje zaad in een pan
dan genoeg water erbij
dan wacht je tot het kookt. het is dan nog steeds vloeibaar.(waterig)
Na ongeveer 5 min. koken word het al wat slijmeriger
ik laat het altijd 15 tot 20 min. koken. Je moet het minimaal 10 min. koken.

dan krijg je als het goed is zo;n lekkere snotterige slijmerige troep

guidolover

Berichten: 1642
Geregistreerd: 26-09-01
Woonplaats: St. Maartensdijk (zeeland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-12-01 19:49

het blijven zaadjes hoor! alleen het water wordt op een of andere manier een soort slijm.

Guido is mijn Black Beauty...!!

**ik heb weer foto's in mn profiel**


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: RianneH en 41 bezoekers