ik heb lijnzaad gekocht, geen olie maar zaad ik ben het nu dus aan het koken, maar het blijft zaad vormig om het zo maar te noemen. het mag toch pas gegeven worden als het slijmerig is? dat is het wel, als ik het voel dan is het slijmerig maar nog steeds zaadvorm help wat moet ik doen, mag ik dit zo geven of niet update: ik heb het nog even weer laten koken, en nu is het echt heel slijmerig maar nog steeds zaadvorm, moet ik gewoon doorgaan met koken? _________________ Een beste vriend(in)is net als een klavertje vier, moeilijk te vinden en je hebt geluk als je er een hebt... ik dus!
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Yentl op 2001-12-01 12:17 ]</font>
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Yentl op 2001-12-01 12:20 ]</font>
hoi je moet het koken totdat er vellen opkomen, en daarna moet je echt stoppen want die vellen zijn niet goed!!!!!! en de zaadvorm blijft gewoon, ik voer het ook wel eens
een vriendin van me die kookte eerst het zaad en deed het dan in een doek en kreep die uit tot dat het slijmerige spul eruit kwam.en dat deed ze door het voer heen
je doet een beetje zaad in een pan dan genoeg water erbij dan wacht je tot het kookt. het is dan nog steeds vloeibaar.(waterig) Na ongeveer 5 min. koken word het al wat slijmeriger ik laat het altijd 15 tot 20 min. koken. Je moet het minimaal 10 min. koken.
dan krijg je als het goed is zo;n lekkere snotterige slijmerige troep