Veulen Kopen??? Tips Gevraagd.......

Moderators: SayaJones, Apple, Neonlight, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lisjuh87

Berichten: 3665
Geregistreerd: 20-08-04
Woonplaats: Arnhem

Veulen Kopen??? Tips Gevraagd.......

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-08-04 11:14

Hallo allemaal,

Ik ben pas nieuw op bokt maar vind het echt leuk

Ik heb een vraagje:

Ik heb sinds een jaar een fries paard die hopen mijn ouders zeg maar gekocht en hij is nu van mij en mijn moeder zeg maar maar ik heb hem niet betaald. Hij heeft in zijn eerste 7 levensjaren alleen maar gekoets dus ik meot hem nog alles leren in de dressuur (hij is nu 8 zijn er jaar mee bezig) Hij is ook mishandeld geweest dus hebben ook best veel problemen met hem.

IK wil nu heel graag een veulen kopen waar ik zelf de verantwoordelijkheid over had en niet telkens word gezegt...maar je moeder heeft hem betaald. Ik zou ook graag een paard willen dat ook springkwaliteiten kan ontwikkelen ant een fries kan dat niet. Aangezien ik 17 ben wil ik een veulen dat ik eerst 3 jaar op wei kan zetten met andere veulens dat is goedkoper en als ik dan ouder ben heb ik meer geld voor het inrijden enzo dan dat ik nu heb.

Nu is mijn vraag hoe kan ik mijn ouders ervan overtuigen dat ik dit kan en dat ik dan een eigenpaard zeg maar heb op mijn 20ste omdat het dier dan pas volwassen is. Mijn paard staat op een pensionstal waar hij elke dag 7 uur op wei staat. Ik kom daar dus zowiezo elke dag en daar is ook de mogelijkheid veulens op wei te zetten met andere veulens en dat kost 100 euro in de maand en ik verdien 300 in de maand dus ik red het makkelijk.

Kan iemand mij tips geven hoe ik dit het beste met me ouders kan overleggen en kan iemand mij vertellen wat er nog meer bij een veulen komt kijken als het op wei staat alleen entingen en wormenkuren toch? en eventuele verwondingen (verzekering aanschaven).

#FriezenGek 1#
L1 + 13 Met Neelke de Super Fries....
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=63&t=752593&hilit=


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie