Bokt.nl • Hippo Long Life van Koltec: ervaringen gevraagd
Pagina 1 van de 1

Hippo Long Life van Koltec: ervaringen gevraagd

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-11-18 22:27
door Siddieqje
Hallo,


Wie heeft er ervaring met hippo long life?

Positief of negatief?

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-11-18 00:04
door Esser
Afbeelding

Wij hebben het begin dit jaar aan huis laten plaatsen. We hebben in totaal 1,5 hectare aan grond. Het bevalt ons erg goed. Hebben gekozen voor 3 draden/ lijnen ivm o.a. een shet en twee jaarlingen. De draden hebben de kleur bruin. De palen zijn ook donkerder bruin. Gaat goed op in het landschap. De geleiding gaat bij ons middels een schrikdraad apparaat wat aangesloten is op het lichtnet. Komt uit de CSIKOS serie van koltec zelf. Werkt ook top. Wij zijn erg tevreden en raden het echt aan.

Re: Hippo Long Life van Koltec: ervaringen gevraagd

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-11-18 18:19
door Siddieqje
Wat moet ik er mij bij voorstellen als je aan de draad voelt? Is het dan eigenlijk koord of iets anders? Wel niet goedkoop heb ik gezien.

Re: Hippo Long Life van Koltec: ervaringen gevraagd

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-11-18 18:28
door Esser
Het is mooi en stevig (vrij dik) koord waar het geleid draad stevig doorheen zit verweven. Hierdoor blijft het lang intact en werkt de geleiding super. Het is inderdaad best kostbaar. Wij zijn er wel erg tevreden over en hebben er de komende jaren helemaal geen omkijken naar!

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-11-18 13:30
door juliomariner
Kost bijna 250 euro voor een rol van 300 meter. Voor dat geld zou ik liever voor Permanentkabel/Equifence gaan want daar kun je een veel grotere paalafstand (dus minder palen) nemen en gaat gewoon langer mee.
En als ik voor eigen parochie mag preken, houten omheining is natuurlijk het mooist *D