Bokt.nl • Spiegel voor in de binnenbak
Pagina 1 van de 1

Spiegel voor in de binnenbak

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-18 12:44
door _Lobke_
Hallo,

Graag zou ik spiegels willen in de binnenbak. Alleen de Pensioneigenaar wil niet investeren in goede spiegels, omdat ik de enige ben die regelmatig in de baan is. Nu kwam ik op het idee om een grote spiegel te kopen en deze op te hangen in de binnenbak met plakfolie eroverheen. Omdat er regelmatig paarden los in de bak gaan is het belangrijk dat de spiegel weer kan worden weggehaald. Opzich is er geen sprake van een onveilige situatie omdat mijn paard gewend is aan spiegels en omdat ik de spiegel op een hoogte wil hangen dat er niet per ongeluk tegenaan getrapt kan worden.

Voor de stabiliteit heb ik grote 1.30X80 spiegels gebruik die of rechthoekig zijn of genoeg rechte kanten hebben zodat ik ze zowel verticaal als horizontaal neer kan zetten. Als je goed zoekt op marktplaats dan heb je er al eentje voor een tientje. Ik heb daarbij gekeken naar een goede stevige lijst en of de achterkant extra stevig is.
De binnenbak heeft een vrij brede bakrand maar voor extra steun zou ik er eventueel nog een plank op kunnen leggen zodat de spiegel daarop kan rusten.

Zijn er toevallig meer Bokkers die ik dezelfde situatie zitten? Hoe hebben jullie dit opgelost?
Hoe kan je zoiets bevestigen?

Link naar dit berichtGeplaatst: 23-09-18 13:29
door C_arola
Ik verplaats dit topic naar verzorging, stalling en weide.

Re: Spiegel voor in de binnenbak

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-10-18 13:58
door naomiiiii
Voor het paarden losgooien probleem hadden ze op de stal waar ik vroeger werkte gewoon houten vierksnte planken op de bakrand staan. Het is een beetje moeilijk uit te leggen maar aan de randen van de spiegels zaten spijkertjes waardoor je deze houten stukken voor de spiegel kon 'klikken' en ze bleven staan.

Misschien kun je voor dat andere probleem eens bij Ikea kijken? Ze hebben daar erg veel van die systemen om iets stevig op te hangen.

Re: Spiegel voor in de binnenbak

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-10-18 14:27
door Kaaaren
Misschien kan je soort van houten frame rondom de spiegel maken, en aan de achterkant hout. En deze vervolgens tegen de wand plaatsen. Wat voor soort wand is er?

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-10-18 00:23
door Justme_24
Iets om de spiegel heenmaken zodat de paarden er niet aan kunnen komen? Iets met hout en daar een plaat over heen?