Meetkaart, hoe kom ik eraan?

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Manon

Berichten: 5495
Geregistreerd: 25-06-01
Woonplaats: IJsselstein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-01 09:14

Ik heb even heel dringend advies nodig. Mijn pony moet gemeten worden door een officiele ponymeter, maar waar kan ik zoiemand vinden? Weten jullie misschien iets?


Karin

Berichten: 61948
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-01 10:08

Dat kun je navragen bij de vereniging waar je lid van bent. Iedere pony moet immers bij de eerste aanvraag van een startkaart worden gemeten, en jonge pony's tot het jaar waarin ze 7 worden elk jaar. Dus vraag het eens na bij het bestuur of bij degene die over de aanvraag van de startkaarten gaat, die kunnen je vast wel naam en telefoonnummer geven van een officiƫle ponymeter. Bij ons op de club ging het meestal zo dat het meten plaatsvond op de manege, tegelijk met het gezamenlijk inenten in maart. Als je dan niet kon of tussendoor een meter nodig had, moest je 'm bellen en dan kwam hij aan huis.

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Manon

Berichten: 5495
Geregistreerd: 25-06-01
Woonplaats: IJsselstein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-01 17:26

Nouja, het zit namelijk zo. Zondag de 16e moet ik diploma rijden, als ik dat haal kan ik een startkaart aanvragen. Ik moet dus nu een diploma aanvraag formulier invullen en daar staat ook meetkaartnummer op, wat ik dus niet heb. Ik hoop dat ik mazzel heb en mee mag doen Verward ( het gaat nog niet over winstpunten), ik heb al een mailtje gestuurd naar mijn vereninging.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MizzMontana en 20 bezoekers