Moderators: Coby, balance, Dyonne, Sica, C_arola, Neonlight, Firelight
MarChak schreef:Lekker hoor, champignons van eigen land. Heb ze in Frankrijk op de stoeterij wel eens geplukt in de wei en lekker opgebakken met een uitje, knoflook en wat peper. Mmmmm.
Alleen moet je ze geen 2 dagen op het aanrecht laten liggen, dan beginnen ze opnieuw te leven, dat was even niet zo fris.
Edit: helaas(?) geen enkele hallucinogene effecten gemerkt..
MarChak schreef:Haha, zou toch inderdaad niet zomaar uit een willekeurige wei paddestoelen gaan plukken en opeten die op champignons lijken hoor. Maar in Frankrijk worden die paddestoelen jaren achtereen geplukt door de oude eigenaar van de boerderij, en die heeft inmiddels al een respectabele leeftijd bereik in goede gezondheid, dus daar durf ik dat wel.
Wanja schreef:Hier ook een paddenstoelen paradijs in de wei. Mijn wei is echter zo groot dat het vrijwel onmogelijk is alle paddenstoelen eruit te halen. Ik heb mijn paarden geobserveerd, maar ze eten er keurig omheen. Ze weten instinctief vaak wel wat ze wel en niet kunnen eten