Probleem: Wie weet een goede stal in 't Gooi??

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lunatic

Berichten: 737
Geregistreerd: 01-06-01
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-07-01 22:44

Hallo people,
ik heb een probleem Scheve mond\ , ik ben per direct op zoek naar een andere stal. Mijn paardje (1.57 m) staat nu op een pensionstal voor ongeveer f500,- p.m. inclusief voeren en gebruik van faciliteiten als: paddocks, buitenbak, longeerbak, spuitplaats, zadelkamer en weidegang. Ik zoek iets vergelijkbaars, maar niet veel duurder. Maneges in de buurt zijn errug duur, misschien weet iemand iets Verward ?

Poetic Dante Lunar 1.51 m en dus officieel E-pony!


Danielle
Berichten: 236
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-01 15:03

Hey,
Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals Stal horstermeer, ik geloof dat je daar al gaat kijken, lijkt me ook heel mooi en Stal Pronk in Naarden (eigenlijk meer bij Muiderberg), schijnt heel gezellig te zijn met buitenbak en weides en zo (een vriendin is er toevallig dit weeekend geweest) en Manege Anydale in Muiderberg alleen die is wel duurder. Voor de rest weet ik eigenlij niet zo veel, maar houd je me op de hoogte, ben ook beetje op zoek in die richting! Stal Horstermeer ziet er wel heel goed uit op het internet!
Groetjes Danielle

***Roderick = Springpaard******Roderick = Springpaard******Roderick = Springpaard******Roderick = Springpaard***

Lunatic

Berichten: 737
Geregistreerd: 01-06-01
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-01 18:07

Hoi Danielle,
stal Horstermeer is FANTASISCH Lachen ! Ze hebben: ruime, schone stallen die ze elke dag uitmesten, 7 ha weiland, tegen een kleine vergoeding zetten ze je paard elke dag in/uit het weiland, eb/vloed buitenbak, gedraineerde paddocks, verwarmde kantine met koffie en frisdrankautomaat en hele aardige mensen. Ik denk dat ik het doe. Het belangrijkst is het welzijn van mijn pony, ik wil het beste voor haar, juist omdat ze toen ik haar kocht verwaarloosd was. En dat heb ik nu gevonden, op de tweede plaats is sfeer belangrijk, dus als ik die combinatie gevonden heb, ga ik niet langer blijven waar ik nu zit. Ik had de digitale folder uitgeprint in kleur, heel handig en goede info, het is 10 kantjes! Greetz

Poetic Dante Lunar 1.51 m en dus officieel E-pony!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 3uitenbeen, Googlebot, ogidni, OleJon en 9 bezoekers