verzekering

Moderators: C_arola, Dyonne, SayaJones, Apple, Coby, petraaken, Nicole288, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
janna

Berichten: 4090
Geregistreerd: 08-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-01 10:00

voor degenen die hun paard hebben verzekerd.. waar hebben jullie dat gedaan? Hoe zijn ze daar als er wat met je paard is? handelen ze alles netjes af? We zitten te denken aan een verzekering voor de hele stal, dan moet je alleen de stamboeknummers van je paarden opgeven oid. Heeft iemand daar ervaring mee?


janna

Berichten: 4090
Geregistreerd: 08-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-01 11:07

hmm, heeft niemand zijn paard verzekerd??

vikki

Berichten: 14248
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-07-01 11:14

Ik heb Escala verzekerd bij Amev/Hippo...heb ze gelukkig nog niet nodig gehadm, maar ben evengoed tevreden...je kan altijd bellen als je vragen hebt, je kan in termijnen betalen, een keertje uitstel vinden ze ook geen probleem...tsja, hoe ze iets afhandelen weet ik alleen dus niet Knipoog Gelukkig! Schijnheilig En hoe het werkt als je een grootschalige verzekering af wil sluiten...hmm, ik alleen maar mijn ene puk natuurlijk, maar eh...misschien kan je eens verschillende verzekeringsmaatschappijen bellen en om een prijsopgave vragen...succes!

Amulet

Berichten: 4064
Geregistreerd: 02-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-07-01 11:24

amulet is ook verzekerd, hebben we alleen ( gelukkig) nooit nodig gehad. Extreme duivel

de Kwien of Grunn! heeft een nieuw profiel!

Nimber

Berichten: 25629
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-07-01 12:05

Ik ben ook bij de hippo gelukkig nog niet nodig gehad ben niet echt ruim verzekerd alleen voor geval van nood in utrecht en voor de dood.
Er is mij gevraagd of ik mee wou doen met de stal verzekering. alle groningers en die oudjes die je hebt gezien zitten in 1 verzekering gaat wel per paard (premie geloof ik wordt daarover bepaald)
maar ze zijn allemaal alleen tegen de dood verzekerd

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

* Ellen *

Berichten: 1672
Geregistreerd: 09-04-01
Woonplaats: Ommen

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-07-01 17:40

Ik heb mijn paard Lurano verzekerd bij een onderlinge verzekering. Dat is een groepje paardenhouders -uit onze omgeving- bij elkaar. Iedereen betaald 2x per jaar premie voor het verzekeren van zijn paard. Meestal is er ook 1x per jaar een soort gezellige vergadering waarbij ook financiele dingen worden besproken.

Ik weet verder niet wat er gebeurd als een paard iets overkomt. Mijn paard heeft gelukkig -tot nu toe- nog nooit wat gehad Lachen

Ellen & Lurano

Jasmijn

Berichten: 3598
Geregistreerd: 24-02-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-07-01 22:37

Ik heb mijn paard uitgebreid verzekerd bij de hippo (AMEV/Hippo is het nu) Ik heb geen klachten, helaas vorig jaar erg veel gebruik van gemaakt, peesblessure, bij elkaar toch bijna 6000,- gulden, dan is het fijn dat je een verzekering hebt. Ze betale niet echt snel uit, maar wel consequent, en ik heb de dure rekeningen gewoon laten liggen tot ik het geld binnen had, iom van Schie (DA) dus helemaal geen problemen gehad. Pfoe, wat was ik toen blij met mijn verzekering!
Voor de dood heb ik hem zwaar onderverzekerd, mijn vorige paard heb ik ook zelf naar de noodslager gebracht, zodat ik wist dat ze van de vrachtwagen, meteen door ging en binnen 10 min dood zou zijn. Ze hebben zelfs nog vanuit stal gebeld of er geen spoedje binnen gekomen was, zodat ze toch had moeten wachten, dan hadden ze haar in de box laten staan tot het spoedje weg was.
Ik vond dat fijn geregeld en heb haar dus niet aan de verzekering overgedragen. Zonde van die premie, maar het gaat mij vooral om de DA kosten.

Navragen is beter dan afvragen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: chocogirl, fransje23, jumpyhorse, Sarah_Fons, smoes en 29 bezoekers