Iemand ervaring met deze boeken?

Moderators: C_arola, SayaJones, Apple, Neonlight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Little_Sun

Berichten: 1165
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Deventer

Iemand ervaring met deze boeken?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-03-03 21:59

Hoi,

Iemand ervaring met (één van) deze boeken?

- Paardenmassage, Renate Ettl

Het regelmatig masseren van paarden ontspant het paard en verbetert de relatie tussen paard en mens. In dit royaal geïllustreerde boek komen de volgende zaken aan de orde: het paardenlichaam, conditietraining, wanneer massage het best kan worden toegepast, massagetechnieken, rekoefeningen en specifieke problemen bij sport- en recreatiepaarden.

Paardenmassage is een praktisch en informatief boek dat paardeneigenaren in staat stelt zelf hun paard te masseren met als resultaat een optimale conditie en prestaties.

- Je paard in topconditie, Amanda Sutton

Je paard in topconditie zal je het vertrouwen geven om een actieve rol te spelen bij het gezond en fit houden van je paard. Paarden zijn net als wij gevoelig voor blessures en ziekten en zijn van ons afhankelijk als het gaat om het onderkennen van potentiële problemen voordat deze daadwerkelijk tot narigheid leiden. Als je als verzorger de kennis en het vermogen hebt om mogelijke beperkingen en grenzen te herkennen, kun je blessures in een vroeg stadium voorkomen en jouw prestaties en die van het paard handhaven en verbeteren.
Inhoud: Beoordeling van een paard in zijn gewone doen. Problemen herkennen. Problemen voorkomen. Massage. Bewegingstherapie. Specifieke programma's voor specialistische disiplines. Boek volledig in kleur.

- Anatomie en gedrag van het paard, mcBane

Dit boek biedt een fascinerend inzicht in de relatie tussen mens en paard met een praktische en holistische benadering van de gezondheid en het gedrag van paarden. Dit boek omvat vernieuwende ideeën en informatie over hoe een paard gezond en gelukkig kan blijven. Boek met veel kleurenfoto's, beschrijvingen en tekeningen van de anatomie van het paard.


Dees

Berichten: 16690
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-03 10:06

Beide eerstgenoemde boeken heb ik reeds aangekocht, maar nog niet gelezen... Knipoog
Op het eerste gezicht interessante boeken, maar een zware pil om te lezen...daar moet je wel echt even voor gaan zitten. Heb ik nog geen tijd voor gehad.....

prompter

Berichten: 6164
Geregistreerd: 28-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-03-03 17:26

Eerste boek is een leuk beginnersboek, het boek van Amanda Sutton is een van de beste boeken die ik ooit heb gekocht. Niet goedkoop, maar vol goede informatie!

Extremely rare and Beyond Compare

Little_Sun

Berichten: 1165
Geregistreerd: 01-09-01
Woonplaats: Deventer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-03-03 18:06

Goed om te horen! Want ik heb het boek van Amanda Sutton vandaag gekocht Lachen


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Googlebot, greendragon, TinGu, xdniesje en 41 bezoekers