
Ben benieuwd

Moderators: C_arola, Essie73, Coby, balance, Firelight, Dyonne, Neonlight, Sica, NadjaNadja
Gypsy schreef:Ik heb het uiteindelijk nog gepureerd en daarna gefilterd. Door dat en de kookroom is het een lichtgroene, gladde soep. En het is heerlijk!
Er zit niet echt een afwijkende, of vreemde smaak aan ofzo, gewoon groentesoepachtig.
Voor die 45 cent (flesje kookroom, de rest had ik in huis.) ga ik het zeker nog eens maken.(Op stal hebben we toch een onuitputbare voorraad van die dingen.
)
Santos_05 schreef:Solleke_Noah schreef:Kijk wel uit met de vossenlintworm!Weet niet hoe veel voorkomend die is in Nederland, maar ze raden aan niks onder de halve meter hoog te plukken/eten.
Maareuhm, smakelijkhij klinkt wel lekker!
Dan kan je toch ook geen sla uit de moestuin eten?