Wat leuk dat er hier concullega's( mooi woord

) meelezen.
Mijn ouders zijn ook 31 jaar geleden begonnen met het zelf bouwen van een stalletje en het plaatsen van een caravan als kantine. Dus ik kijk ook altijd graag bij de kleinere ondernemers, wie weet waar je bent over 30 jaar

!
Leuke reactie Roccamor! Ik denk wel dat de wereld 'veranderd' is sinds social media. Vroeger wist je niks van andere stallen, nu volg ik stallen of zie ik oud klanten op Insta/FB en zie je daardoor hoe iets geregeld is.
Alhoewel een foto of een filmpje niet altijd representatief is natuurlijk, dat is ook wel een zo
Goed om ook de betere ervaringen te horen betreft graszaadhooi!
Betreft tropenrooster: wij volgen altijd, al 31 jaar lang, hetzelfde schema. Sneeuw, enorme storm of hitte.
Klanten weten dat en kunnen zelf daarop aanpassen als zij willen.
Als ik er zelf 5 had, is dat misschien een optie( en die van mij staat overigens in de polder, dus voor mijn eigen paard verander ik nu niks

) , maar met 85 is dat heel erg lastig. De een laat zijn/haar paard in de polder staan: want meer wind.
De ander zegt: ik wil hem om 11.00 binnen hebben en om 14.00 weer buiten. En zo nog 4 variaties mogelijk

Hetzelfde geld bij sneeuw, een deel laat ze binnen, een deel naar buiten en een deel wil ze maar even buiten.
Ik vraag mij wel eens af of er markt zou zijn voor het betaald aanbieden van dat soort 'diensten' , dus bijv. Paard eerder binnen halen of springschoenen aandoen in de ochtend o.i.d.
Nu regelen mensen dingen onderling als het nodig is. Maar soms lees ik dingen op Bokt en denk ik: Blijkbaar hebben wij een bedrijf wat volgens Bokt nooit vol zou kunnen staan en onze 85 klanten vinden dat best prima

.
Misschien dat onze " vastigheid " wel duidelijk is ofzo? Je weet heel erg waar je aan toe bent en kunt daar dan zelf aanpassingen in doen? Ik weet het niet

Ik wacht steeds op het moment dat ik hier afgefikt word omdat we niet opbouwen op gras, of geen tropenrooster hebben. Blijft gek, dat zijn dingen die op Bokt onacceptabel zijn als iemand dat meld, en bij ons werkt dat.
Ik vraag mij af hoe andere grote stallen dat doen, echt met 40+ paarden. Heeft iemand een voorbeeld van een tropenrooster daar en hoe dat bevalt?