Moderators: Essie73, Coby, balance, Firelight, Dyonne, NadjaNadja, Neonlight, Sica, C_arola

alle smaak en structuur foetsie...(oeps...toch off-topic)
Ik maak er ook echt werk van. Ik kook erg graag met alles wat van eigen erf afkomt. Dus uit de moestuin, onkruid, eigen haantje, etc. Ik heb net brandnetels geplukt, daar maak ik brandnetelpasta van ( de pasta wordt dus groen). Als mijn visite er is, gaan we kruiden zoeken voor de pesto en we plukken zevenblad voor de quiche.
zuring uitgestoken. Zo lief van haar!! Ondertussen heb ik een stuk omheining vervangen. Er bleef geen rijtijd over, maar ik heb beide groten wel gegymnastiekd. De 1 tussen de lange lijnen en de ander tussen de dubbele lange lijnen. Vandaag gaan we hopenlijk wel op buitenrit.
. Maar geeft niks. Gelukkig heeft ze andere talenten


Of het met mijn groene vingers echter iets wordt..






klinkt niet goed.