Natural Horsemanship Groningen

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Kirsie99
Berichten: 122
Geregistreerd: 13-08-10

Natural Horsemanship Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-11-13 21:10

Hallo!

Eerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Kirsten Louwes. Ik ben (bijna) 15 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik heb meer dan 8 jaar op een manege gereden en heb 4 jaar NH gedaan. Doordat ik het erg druk heb met school heb ik beide dingen jammer genoeg tijdelijk stop gezet.
Maar nu ik in de 3e van het VWO+ zit, moet ik een beroepsoriënterende stage zoeken. Het is mij aangeraden om iets te zoeken waar mijn hart echt bij ligt en waar ik later ook verder mee wil.
Nu dacht ik gelijk aan Natural Horsemanship.
Ik open dit topic omdat ik graag een stage wil zoeken bij iemand die Natural Horsemanship les geeft of paarden traint op deze manier.
Wat ik verwacht van mijn stage is dat ik actief betrokken word in het werk op de stal. Niet alleen de training van de paarden maar ook het verzorgen en zelfs de stallen uitmesten.
De stage duurt 1 week lang. Ik ben dan voor 7 dagen lang elke dag op stal te vinden en help mee met het werk hier. Zoals de naam zegt oriënteer ik me op het werk en kijk ik of dit iets voor mij is. Ik wil graag zoveel mogelijk leren tijdens mijn stage. Ik ben erg zelfstandig maar vind het ook fijn om met begeleiding te werken om hiervan te leren.
Het duurt nog wel een tijdje voordat ik echt mijn stage kan doen maar ik ben me nu gewoon nog wat aan het oriënteren.

Nou ik hoop dat ik een beetje een beeld heb geschetst van mijn stage. Ik zoek een stal om mijn stage bij te doen en ik hoop dat iemand mij misschien door kan verwijzen naar een stal of misschien voelt iemand met een eigen paardenstal in Groningen zich wel aangesproken om te reageren. Dit kan in het topic en via pb.

Ooh ja, omdat ik verwacht dat deze vraag vaak gesteld zal worden beantwoord ik hem nu alvast. Nee, er zitten totaal geen kosten aan verbonden. Ik doe dit puur en alleen om te leren. Het is voor school en ik ben dus compleet gratis. ;)

Groetjes Kirsten


Set_Elkol
Berichten: 13988
Geregistreerd: 06-06-06

Re: Natural Horsemanship Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-11-13 20:06

De enige die ik weet met Natural Horsemanship is Janet Bos, die kan je googlen. Maar ik weet niet of die wel aan stages doet dat kan ik me eigenlijk niet voorstellen. Maar voor een weekje misschien wel?

antje_vip

Berichten: 9383
Geregistreerd: 25-06-10
Woonplaats: Groningen

Re: Natural Horsemanship Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-11-13 20:07


[o] Lang niet alle asieldieren zijn beschadigd voor het leven. Op zoek naar kat/hond/knaagdier/vogel? Kijk eerst even hier! https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/
Weet wat je doet, wanneer je een shet ontmoet :D

Kirsie99
Berichten: 122
Geregistreerd: 13-08-10

Re: Natural Horsemanship Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-11-13 18:57

Haha, die vrouw van holistisch trainen heet ook Kirsten. Wat grappig. Ik zal de link even opslaan dan kan ik er binnenkort als ik alle info heb even achteraan.
Nog meer verwijzingen? :)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker