Hoe maak je een blok?

Moderators: Apple, Nicole288, C_arola, Coby, Dyonne, Pistasche

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
bobbylover

Berichten: 96
Geregistreerd: 11-05-09
Woonplaats: Heeze

Hoe maak je een blok?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-09-10 08:35

Wie heeft er goede manieren om een blok te maken waar je paard op kan staan?

Xx
Nikki


kehdra

Berichten: 6377
Geregistreerd: 29-07-06
Woonplaats: Groningen

Re: Hoe maak je een blok?

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-10 08:40


bobbylover

Berichten: 96
Geregistreerd: 11-05-09
Woonplaats: Heeze

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-09-10 16:59


HippoLogic

Berichten: 9506
Geregistreerd: 15-05-04
Woonplaats: Vancouver, BC, Canada

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-09-10 10:58

bobbylover schreef:
kehdra schreef:
Hier is laatst ook een topic over geweest:
meesel @ [GVL] hoe een veilig blok maken?


Dat is niet wat ik zoek.. Ik wil ook graag weten HOE je het maakt.

Ik zie wel een duidelijke werkbeschrijving in dat topic. En anders over het 'hoe' gesproken... Zoek een handige vent. ;) :Y)

bobbylover

Berichten: 96
Geregistreerd: 11-05-09
Woonplaats: Heeze

Re: Hoe maak je een blok?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-09-10 18:37

Haha, ja, maar ik was eerder op zoek naar zo'n blok. En ik moet dan ook weten HOE je zo'n blok maakt.;)

HippoLogic

Berichten: 9506
Geregistreerd: 15-05-04
Woonplaats: Vancouver, BC, Canada

Re: Hoe maak je een blok?

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-09-10 05:43

Wat bedoel je daarmee? Heb je niet het hele topic doorgelezen? ;)

bobbylover

Berichten: 96
Geregistreerd: 11-05-09
Woonplaats: Heeze

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-09-10 16:08

HippoLogic schreef:
Wat bedoel je daarmee? Heb je niet het hele topic doorgelezen? ;)


Met vrijheidsdressuur heb je ook een truc om je paard op een blok/plateau te zetten, maar ik vind het te duur om te kopen, dus ik wil graag weten hoe je dat maakt. :D

Captain

Berichten: 16251
Geregistreerd: 15-10-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-09-10 16:37

:=

TS, als je nou eens zou LEZEN zou dat je een hoop frustratie besparen.. Ik zie al op de eerste pagina van dat topic een uitleg.

Ilsiie

Berichten: 8151
Geregistreerd: 01-01-04
Woonplaats: Oostenrijk

Re: Hoe maak je een blok?

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-09-10 19:48

Regel een (oude) (tractor)band, vul 'm met zand, goed aanstampen enzo, eventueel even hopen op een flinke regenbui zodat 't goed inklinkt, eventueel nog wat zand bijvullen en klaaaaaaar!

Is dus wel een vast blok die je niet zomaar even verplaatst...

Live your dreams

bobbylover

Berichten: 96
Geregistreerd: 11-05-09
Woonplaats: Heeze

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-09-10 19:07

Ilsiie schreef:
Regel een (oude) (tractor)band, vul 'm met zand, goed aanstampen enzo, eventueel even hopen op een flinke regenbui zodat 't goed inklinkt, eventueel nog wat zand bijvullen en klaaaaaaar!

Is dus wel een vast blok die je niet zomaar even verplaatst...


Haha, dan zal ik eens vragen of ik een band kan krijgen xD

_Tess
Berichten: 544
Geregistreerd: 25-09-10

Re: Hoe maak je een blok?

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-10 19:45

ik doe het op een groten steen die perongeluk vroeger in de wei is geplaatst die is 10cm ongeveer!;)

ramboe

Berichten: 944
Geregistreerd: 20-10-07

Re: Hoe maak je een blok?

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-10 20:04


EmmaEbbersFotografie
*Klassieke dressuur*

bobbylover

Berichten: 96
Geregistreerd: 11-05-09
Woonplaats: Heeze

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-09-10 09:26

ramboe schreef:
Ik heb een houten boom blok ofzo?!! :) Nouja kijk dit plaatje maar! Vergeet absoluut niet een plank eronder te maken anders klapt het blok om en dan schrikken sommige paarden.
http://94.100.120.182/1112300001-111235 ... _waku.jpeg


Dat blijken wel veel mensen te hebben hè?:) Dan is het miss wel een fijn plateau.
Maar ik heb wel een haflinger, dus hoe kom ik dan aan een hele dikke?
Hoe heb je hem sowieso gekregen? Gwn met een zaag het bos in getrokken?;)

bobbylover

Berichten: 96
Geregistreerd: 11-05-09
Woonplaats: Heeze

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-09-10 09:27

roozz75 schreef:
ik doe het op een groten steen die perongeluk vroeger in de wei is geplaatst die is 10cm ongeveer!;)


Haha, maar bij ons in de wij ligt geen steen, dus dat gaat niet zo makkelijk xD

ramboe

Berichten: 944
Geregistreerd: 20-10-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-10 09:39

bobbylover schreef:
ramboe schreef:
Ik heb een houten boom blok ofzo?!! :) Nouja kijk dit plaatje maar! Vergeet absoluut niet een plank eronder te maken anders klapt het blok om en dan schrikken sommige paarden.
http://94.100.120.182/1112300001-111235 ... _waku.jpeg


Dat blijken wel veel mensen te hebben hè?:) Dan is het miss wel een fijn plateau.
Maar ik heb wel een haflinger, dus hoe kom ik dan aan een hele dikke?
Hoe heb je hem sowieso gekregen? Gwn met een zaag het bos in getrokken?;)


Er bestaan hele grote! Ik heb hem van mijn vader omdat die bomen had gezaagt. Maar kijk eens rond misschien hebben je buren wel of in de famillie? Een ketting zaag naar het bos toe halen en wel een boom die al omgezaagd is. Ik weet niet misschien misschien wel bij een houtzagerij? Succes!!!

EmmaEbbersFotografie
*Klassieke dressuur*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AmoorM en 2 bezoekers