hoi allemaal, ik heb gisteren mijn 1e L1 wedstrijd achter de rug. bij de prijsuitreiking bleek dat ik de 2e prijs had,maar wel hetzelfde aantal punten als de 1e prijswinnaar had. wat bleek nu,als je in de L1 exaequeo eindigd op de 1e plaats,dan kijken ze naar de punten voor houding/zit van de ruiter(dacht ik) en daarbij had ik een punt minder,dus daarom werd ik 2e en de andere persoon 1e. klopt het inderdaad dat het op deze manier geregeld word?want eerlijk gezegd heb ik er nog nooit van gehoord.
Vaak wordt er ook aan de jury gevraagd als 2 combinatie dezelfde punten hebben en ook bij punt 23 en 24 hetzelfde gescoord hebben welke combinatie hij/zij het beste vond. Vaak krijgt die persoon dan een plusje.
Waarschijnlijk hadden jullie op punt 23 ook dezelfde punten en hebben ze daarom naar punt 24 gekeken.
oke op die manier. het klinkt wel bitchy,maar het was echt best een zuur moment hoor.ik bedoel,aan een kant ben ik blij met een 2e prijs bij mijn 1e L1 proef,maar als je dan dezelfde punten hebt als nummer 1 is dat behoorlijk balen
ja dat klopt!! ik heb punt 23 altijd heel slecht dus dat is wel balen! maarja. heb het ook best vaak gehad. dat je dan 2de werd.. en alleen 1ste was prijs.. hmmm haha.. maarja.. meestal letten jury's daar wel op, dat ze geen 2 combinatie's dezelfde punten geeft!!
Ik heb ook weleens met schrijven gemerkt dat jury's vragen zo 160 hebben we al nou maak daar dan maar een 5 je van of een 7tje ipv. 6. Maar het gaat idd zo toch nog gelfeliciteerd met je 2e plaats