rosser boommaat aanpassen??

Moderators: Dyonne, Apple, Pistasche, C_arola, Nicole288, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
SecretLIN
Berichten: 11859
Geregistreerd: 08-06-04

rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-05-18 22:19

heb een rossner gepast op mn tinker
rossner amerika.
boommaat medium.

alles lag goed maar boom te smal weet iemand zo of je een boom naar wijd kan laten zetten


Jetta

Berichten: 3825
Geregistreerd: 19-01-02
Woonplaats: Aan de rand van de stad

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-18 22:23

Als de boom te smal is, ligt het zadel niet goed. Past niet!

Elk paard met een beetje pit, rij je rustig zonder bit!

SecretLIN
Berichten: 11859
Geregistreerd: 08-06-04

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-05-18 22:29

ook niet als de boom breder gemaakt wordt? rij zelf boomloos dus weet totaal niet wat wel of niet mogelijk is hoor..

Lindor92

Berichten: 6506
Geregistreerd: 14-05-07
Woonplaats: Hardenberg

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-05-18 16:47

Boom van Rossner is niet aan te passen.

Mijn knappe bonte merrie Doressa! <3 (Lotti x Elcaro)
L1 + 12

Paardenmeisje Romy geboren op 18-10-2020

SecretLIN
Berichten: 11859
Geregistreerd: 08-06-04

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-05-18 21:38

bedankt, helaas zit er niet veel verschil tussen de medium en mw

Sizzle

Berichten: 25985
Geregistreerd: 21-04-06
Woonplaats: Zwitserland

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-05-18 07:13

LiiNd_Y schreef:
Boom van Rossner is niet aan te passen.


Jawel, Divoza doet haast niet anders dan aanpassen. Als je een zadel nieuw koopt bij ze dan is er vaak al breder of smaller gemaakt.
Het hout en metaal zijn goedkope kwaliteit en daardoor zit er redelijk wat speling in.
Pas wel op dat ze hem niet scheef of krom maken.

SecretLIN
Berichten: 11859
Geregistreerd: 08-06-04

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-05-18 09:36

dus een medium wide kun je tot wijd laten zetten.. zal wel niet goedkoop zijn

Sizzle

Berichten: 25985
Geregistreerd: 21-04-06
Woonplaats: Zwitserland

Re: rosser boommaat aanpassen??

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-05-18 14:27

Ja dat kan en dat kost zeker ook niet veel.
Gewoon even bellen en vragen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Avanti, Kiichi, Lauke, Leed, loeslobke, Mnoonn, nikysa90, Ominira, Pernilla, Scarpati, Xritt, xXutopiaXx, Yummy en 18 bezoekers