HH zadel met wintec boom ?

Moderators: Dyonne, Pistasche, Nicole288, Apple, C_arola, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Tat_jana

Berichten: 6090
Geregistreerd: 04-04-07
Woonplaats: Koog aan de zaan

HH zadel met wintec boom ?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-09-10 00:20

ik zal mijn titel even uitleggen.

een vriendin van mij heeft een HH dressuur zadel maar hellaas een te smalle boom.
nu heb ik zelf een hele hoop wintec bomen liggen dus zou graag willen weten of deze er in passen voor ik ga lopen klooien met het zadel.

wie kan mij verder helpen ? :)

groetjes

~~~~ Milan Maxim ~~~~
Bevallen :D Milan & Jorrit <3


Tat_jana

Berichten: 6090
Geregistreerd: 04-04-07
Woonplaats: Koog aan de zaan

Re: HH zadel met wintec boom ?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-09-10 13:35

niemand die kan helpen ?

~~~~ Milan Maxim ~~~~
Bevallen :D Milan & Jorrit <3

AmberHeijman

Berichten: 2243
Geregistreerd: 04-09-08
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-09-10 14:20

Is het het verwisselbare bomen systeemzadel?
Volgensmij moet dat wel lukken hoor.
Vraag het anders even na bij een ruitershop of stuur een mailtje naar HH. :)

Marene | M1+9 |

Alou

Berichten: 4340
Geregistreerd: 18-03-08
Woonplaats: Edam

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-09-10 14:26

Ambrasoft schreef:
Is het het verwisselbare bomen systeemzadel?
Volgensmij moet dat wel lukken hoor.
Vraag het anders even na bij een ruitershop of stuur een mailtje naar HH. :)

ik denk niet dat HH dan zegd ja een wintec boom kan net zo goed als een HH boom. haha

Kinaia

Tat_jana

Berichten: 6090
Geregistreerd: 04-04-07
Woonplaats: Koog aan de zaan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-09-10 14:27

Ambrasoft jaah zo 1 is het :j
toevallig moet ik nog even langs e ruitershop goede tip :)
als ondertussen nog ieman het weet graaag :j

@ alou dat denk ik ook niet..
mijn ruitershopje in de buurt verkoopt alleen wintec bomen.. dus verwacht van hem het eerlijkste antwoord.
en hij weet dat ik terug kom als ie me in de maling neemt haha.

~~~~ Milan Maxim ~~~~
Bevallen :D Milan & Jorrit <3

AmberHeijman

Berichten: 2243
Geregistreerd: 04-09-08
Woonplaats: Hilversum

Re: HH zadel met wintec boom ?

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-09-10 15:25

@Alou: Nee oke dat is wel zo. :P
Gewoon naar de ruitershop of zadelmaker gaan dus!

Marene | M1+9 |

Alou

Berichten: 4340
Geregistreerd: 18-03-08
Woonplaats: Edam

Re: HH zadel met wintec boom ?

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-09-10 18:13

En weet je het al? ben eigenlijk wel benieuwd

Kinaia

Tat_jana

Berichten: 6090
Geregistreerd: 04-04-07
Woonplaats: Koog aan de zaan

Re: HH zadel met wintec boom ?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-09-10 19:35

nee kwam er niet aan toe naar de ruiterwinkel te gaan haha.

~~~~ Milan Maxim ~~~~
Bevallen :D Milan & Jorrit <3

casanova

Berichten: 10939
Geregistreerd: 04-11-03
Woonplaats: maassluis

Re: HH zadel met wintec boom ?

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-09-10 20:01

mijn zadelmaker,mr ed heeft me eens verteld dat de schroefgaatjes niet op dezelfde afstanden zitten .

Nieuwe eczeemdekens te koop..voor maar 40 euro

Tat_jana

Berichten: 6090
Geregistreerd: 04-04-07
Woonplaats: Koog aan de zaan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-10 13:17

heh bah casanova meen je dat nou ;(
weet iemand toevallig een site oid waar de hh bomen te krijgen zijn ?
hier in de buurt verkoopt niets of niemand ze :x ;(

~~~~ Milan Maxim ~~~~
Bevallen :D Milan & Jorrit <3

InekeH87
Berichten: 4026
Geregistreerd: 19-02-07

Re: HH zadel met wintec boom ?

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-10 15:09

ja het kan wel, ik had een hh er daar is toen een wintec boom ingezet.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Char_Chi, LilyT, Mizsz_Kitty, SemrushBot, Sterrenpony en 8 bezoekers