Wintec 250/500?

Moderators: Apple, Nicole288, C_arola, Coby, Dyonne, Pistasche

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
_Lois_

Berichten: 2928
Geregistreerd: 02-09-08

Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-09-10 13:37

Hoi!
Ik zag laatst een Wintec 250 en een Wintec 500 staan.
Nu vraag ik me af wat het verschil is , want ik heb beide opgezocht op google en ik zie geen verschil.
Kan iemand me dat vertellen?

Fiënna | B+11 | L1+10 | L2+12 | M1+12|


joyce_eddy
Berichten: 3821
Geregistreerd: 01-08-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-09-10 21:55

wintec 250:
geen wisselbare boom
2 singelstoten aan beide kanten

wintec 500:
wisselbare boom
3 singelstoten aan beide kanten

dat zijn die ik zo uit het hoofd weet

_Lois_

Berichten: 2928
Geregistreerd: 02-09-08

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-09-10 17:14

joyce_eddy schreef:
wintec 250:
geen wisselbare boom
2 singelstoten aan beide kanten

wintec 500:
wisselbare boom
3 singelstoten aan beide kanten

dat zijn die ik zo uit het hoofd weet



Oke heel erg bedankt. ;)

Fiënna | B+11 | L1+10 | L2+12 | M1+12|

CharlotteMae

Berichten: 448
Geregistreerd: 29-06-10
Woonplaats: Amsterdam

Re: Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-10 17:30

De 500 is gewoon de nieuwere en verbeterde versie.

De verwisselbare boom is erg handig.

Martje80
Berichten: 5735
Geregistreerd: 13-06-07

Re: Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-10 18:38

ik heb de 500, maar die heeft maar 2 stoten

Celiien

Berichten: 12882
Geregistreerd: 10-09-06
Woonplaats: rijswijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-10 18:39

karev schreef:
ik heb de 500, maar die heeft maar 2 stoten

die heeft toch echt 3 stoten :') ?

A girl from Nashville sings... And the whole world listens <3

Martje80
Berichten: 5735
Geregistreerd: 13-06-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-10 19:01

Celiien schreef:
karev schreef:
ik heb de 500, maar die heeft maar 2 stoten

die heeft toch echt 3 stoten :') ?



de mijne niet.. wintec 500 dressuur

countrysuus
Berichten: 95
Geregistreerd: 11-09-08
Woonplaats: rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-10 19:44

ik heb een wintec 250 met een verwisselbare boom en 3 singelstoten.

groetjes Suus

groetjes SuuS

biancavos

Berichten: 1863
Geregistreerd: 02-09-07
Woonplaats: alphen aan den rijn

Re: Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-10 20:58

van de 250 is de boom wel verwisselbaar, alleen kan dit alleen door een zadelmaker gedaan worden (bij de 500 kan je dit zelf)

806.7 goedgekeurde km's klasse III+3=klasse 4 startgerechtigd

DeadxStar

Berichten: 3238
Geregistreerd: 31-01-06
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-10 21:02

Celiien schreef:
karev schreef:
ik heb de 500, maar die heeft maar 2 stoten

die heeft toch echt 3 stoten :') ?

Ben er toch echt van overtuigd dat er tussen een dressuur & vzh verschil zit :Y)
En aangezien er in de OP niet staat of het over een vzh of dressuur gaat..
Dressuur heeft er gewoon 2 :)

http://94.100.125.9/1046300001-10463500 ... _kFNA.jpeg

Martje80
Berichten: 5735
Geregistreerd: 13-06-07

Re: Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-09-10 09:01

precies

jamiroquai

Berichten: 2575
Geregistreerd: 29-03-10
Woonplaats: Remunj ( Roermond)

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-09-10 20:59

Is de pasvorm van de zadels hetzelfde? Ik wil misschien een 500 kopen, maar ik kan een 250 passen.

Ik vind ze trouwens net van karton, maar ze schijnen toch wel fijn te zijn.

DeadxStar

Berichten: 3238
Geregistreerd: 31-01-06
Woonplaats: Rotterdam

Re: Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-09-10 22:56

geen idee of de pasvorm hetzelfde is, denk dat je dan beter even naar een ruiterzaak kan gaan :)

denk niet dat het helemaal hetzelfde is.. wil je een vzh of dressuur?

en de wintec 500 (dressuur) is niet net karton iig. erg mooi zadel!

__Elizabeth

Berichten: 2878
Geregistreerd: 04-10-07
Woonplaats: Nackawic, New Brunswick, Canada, World

Re: Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-10 01:36

Ik heb een wintec 500 dressuur gehad en ik was super blij met mijn zadeltje :j
Zit heel fijn, zolang je het niet vergelijkt met dure leren zadels :)

Borivage

Berichten: 418
Geregistreerd: 22-01-06
Woonplaats: NB te ZH

Re: Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-10 02:04

Ik heb zelf een wintec 500 dressuur verwisselbare boom,
maar 2 singelstoten voor mijn ruin.

ik weet dat Mistralleke een de veelz. zadel wintec 500 verwisselbare boom met 3 singelstoten tijdje gelee heeft gekocht.

My sweethearts are: Borivage (alias Bo), Mystical Madness (alias Mysti), Kasper en Dreamers Apparition.

~Apparition's Photography~ for Horse & Hound

__Elizabeth

Berichten: 2878
Geregistreerd: 04-10-07
Woonplaats: Nackawic, New Brunswick, Canada, World

Re: Wintec 250/500?

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-10 02:08

Dressuurzadels zijn altijd met 2 singelstoten ;)
VZH en spring vaak met 3 :)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: flowerin, GoogleAdsense, HappyBuddha, Neon en 2 bezoekers