Moderators: C_arola, Dyonne, Sica, Nicole288, balance, Coby, Neonlight
Duran123 schreef:Kayley95 schreef:Ik heb er 1 van pavo, speciaal voor slobber.
Oh heb je hier misschien een voorbeeld van?
koffiemok schreef:Pas wel op met een deksel op warme slobber te doen. Misschien laat je het ook wel eerst helemaal afkoelen, maar dat je er wel rekening mee houdt dat dit de kwaliteit van je slobber niet perse ten goede komt. Net zoals je eigen avond eten. Korte tijd (20 -30 min) kan niet perse kwaad, maar langer gaat er ook een soort (hopelijk verwoord ik dit goed) gisting/bacterie opspelen. Maar misschien dat er een bokker is die dit beter kan benoemen.
Kayley95 schreef:Kayley95 schreef:Ik heb er 1 van pavo, speciaal voor slobber.
Oh heb je hier misschien een voorbeeld van?
koffiemok schreef:Pas wel op met een deksel op warme slobber te doen. Misschien laat je het ook wel eerst helemaal afkoelen, maar dat je er wel rekening mee houdt dat dit de kwaliteit van je slobber niet perse ten goede komt. Net zoals je eigen avond eten. Korte tijd (20 -30 min) kan niet perse kwaad, maar langer gaat er ook een soort (hopelijk verwoord ik dit goed) gisting/bacterie opspelen. Maar misschien dat er een bokker is die dit beter kan benoemen.
Tessebes schreef:Door het af te sluiten met een deksel krijg je condensvorming, wat een ideale voedingsbodem voor bacteriën creëert. Bij temperaturen boven 10 graden vermenigvuldigen de bacteriën zich al sneller. De slobber sowieso met koud water maken of helemaal laten afkoelen, voordat je het afdekt. Bij hogere temperaturen zou ik sowieso voorzichtig zijn.