Moderators: C_arola, Coby, Nicole288, Dyonne
Roodvos schreef:Zelf mengen, ingrediënten halen bij de supermarkt.
61 gew% keukenzout (natriumchloride: NaCl) (zonder jodium)
37,5 gew% LoSalt (kaliumchloride: KCl, wordt ook dieetzout of mineraalzout genoemd) (zonder jodium)
1,5 gew% Dextro Energy naturel (poeder, anders fijn maken in een vijzel) (evt. bruine basterdsuiker of rietsuiker)
Dosering: 20 - 60 gram per dag. Begin maar met 20 gram.
Luna_Rose schreef:Ik ben ook benieuwd wat er mis is met Keltisch zeezout!
viola schreef:Roodvos schreef:Zelf mengen, ingrediënten halen bij de supermarkt.
61 gew% keukenzout (natriumchloride: NaCl) (zonder jodium)
37,5 gew% LoSalt (kaliumchloride: KCl, wordt ook dieetzout of mineraalzout genoemd) (zonder jodium)
1,5 gew% Dextro Energy naturel (poeder, anders fijn maken in een vijzel) (evt. bruine basterdsuiker of rietsuiker)
Dosering: 20 - 60 gram per dag. Begin maar met 20 gram.
Ik heb nu die van de paardendrogist en van Pharmahorse staan, maar heb ook wel interesse om het in de toekomst zelf samen te stellen.
Waarom voeg je de dextro toe en waar haal je de magnesium vandaan wat ook in de andere zit? Of komt dat uit de dextro?