
Het gaat om dit product: http://avevewinkels.be/Producten/Detail ... soup/95fe6
Warm water, een kwartiertje weken & klaar.
Maar nu vraag ik mij wat af mbt de samenstelling en dat kwartier. Er zit (geschilferde) bietenpulp in, en wat ik daarvan weet is dat dit echt uren moet weken. Weet iemand waarom dit nu wel op een kwartier kan? Omdat het maar een kleine hoeveelheid is? Of omdat het geschilferd is? Geen idee wat dat betekent

Kan het natuurlijk aan aveve zelf vragen, maar misschien weet bokt dat ook wel

Voorlopig week ik het ruim langer (maak het klaar als ik op stal aankom en geef het dan na het rijden ed) maar het lijkt me misschien ook wel fijn om in de winter als warm hapje te geven ofzo. Ze krijgen een 400-500g per keer, dus echt als tussendoortje.
Wat is jullie ervaring?
Iemand die het ook echt als ruwvoervanger gebruikt? Voorlopig hebben die van mij dat totaal niet nodig, maar ze worden er niet jonger op dus wie weet in de toekomst
