Ik heb die uit de link gekocht, dan hoefde ik niets uit te zoeken qua percentage, suiker, brix ,etc. Voor wijn en bier

Moderators: Firelight, Coby, balance, Dyonne, Sica, C_arola, Neonlight
DuoPenotti schreef:haha, ja die hebben dat mooi verklapt dan ja.
Maar das idd erg hoog.
Veranderd suiker trouwens nog met het fermentatieproces?
Kan het nu helaas niet meer testen, vorige week in plastic gegaan.![]()
Dus als je net voordat je het baalt meet, en dan daarna als je het gaat voeren.
En of er verschil zit dan in hoe droog het de pak in is gegaan.
Nu heb ik meestal hooi voor de verkoop, 1e en 2e snede.
Voor het sealen kan ik natuurlijk altijd meten, na het sealen niet. Of ik moet 2 balen op trekken maar dat vind ik ook weer zonde.
Snappen jullie mijn warrige vraag?
janouk schreef:Dennis schreef:Een klant van mij(waar jij ook op had gereageerd op fb) heeft een geteste partij ook zelf getest, dat kwam ook goed overeen.
Dus heb van de week ook een pluk hooi van onze nieuwe partij naar haar toe gebracht, ben benieuwd of het goed hooi is voor mijn pony's.
Zo,n meter kost ca. 28 euro. Dus als het goed werkt, is dat de investering zeker waard
DuoPenotti schreef:Kinke schreef:jep, het oude hooi waren pakjes, het andere was voordroog
Maar in voordroog zit toch ook niet perse meer suiker?