Gestion Goliath T niet naar Jerez

Moderators: Essie73, MirandaT, Warboel

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
amagun
Berichten: 3061
Geregistreerd: 26-03-02

Gestion Goliath T niet naar Jerez

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-07-02 08:41 Tip de Nieuwsredactie

-
-

Na een opnieuw tegenvallende prestatie van Gestion Goliath T het afgelopen weekend in Nörden-Hardenberg, heeft Arjen Teeuwissen besloten zich terug te trekken voor de laatste selectiewedstrijd op 11 augustus voor het dressuurteam voor de Wereldruiterspelen. “Onze dierenarts denkt dat Goliath nog steeds last heeft van zijn maagzweer. Hij heeft medicijnen gehad die niet op de dopinglijst staan in verband met onze starts in Moskou en nu Nörden-Hardenberg. Maar het gaat gewoon niet. Ik houd hem niet aan het lopen in de ring in zijn anders sterkste punten. Goliath krijgt nu net zo lang vakantie en een behandeling als hij nodig heeft. En wij gaan ons richten op het afmaken van ons bedrijf en ons huis”, aldus Arjen Teeuwissen.

Er van uitgaande dat Silvano N, Ferro en Jonggor’s Weyden zich fit zullen presenteren op 11 augustus in Kootwijk, gaat de strijd om de vierde teamplaats dan nog tussen Krack C en Anky van Grunsven, Broere Jazz en Tineke Bartels en Idocus en Marlies van Baalen.
Het laatste duo gebruikte Nörden-Hardenberg als training buiten de ring voor Idocus om het vertrouwen optimaal in orde te krijgen. Dat lukte. Met Laurentianer zat Marlies enige malen in de prijzen. Hoe dan ook, het ziet er naar uit dat het Nederlandse dressuurteam voor Jerez uit vier hengsten zal bestaan. Uniek voor Nederland!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _bloempje01_, Asvinia, ElineGC, heidy_wilco, Kikka, lisaxrobby, Nieuwsredactie, Vernon, xBontfire en 26 bezoekers