Verkiezing Hippische Docent/Instructeur van het Jaar van start

Moderators: Essie73, Polly, xingridx, Firelight, Ladybird, Muiz, Mjetterd, NadjaNadja, ynskek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14526
Geregistreerd: 20-04-16

Verkiezing Hippische Docent/Instructeur van het Jaar van start

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-05-24 18:52

KNHS
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Stichting HIP (Hippische Innovatieve Projecten) organiseert voor de 6e keer de verkiezing van de Hippische Instructeur / Docent van het Jaar. Hippische docenten en instructeurs staan aan de basis van goed en verantwoord paardrijden. Stichting HIP vindt dat het vakmanschap in deze tak van sport erkenning verdient.

Deskundige en inspirerende hippische docenten en instructeurs zijn van essentieel belang voor onze sector. Het is de basis van kwaliteit van de paardensport. De winnaars van de vorige edities, waaronder Solvej Rob en Roos Dyson, inspireerde andere instructeurs en docenten om zich voortdurend te blijven bekwamen en ontwikkelen. Veel ruiters en amazones plukken hier de vruchten van.

Wie kan er mee doen?
Elke hippische instructeur, trainer of docent die gecertificeerd is door een, door de overheid erkende, MBO of HBO opleiding of bij een KNHS/ORUN (niveau 3) erkende opleiding heeft, kan hieraan deel nemen.

Beoordeling
Bij de beoordeling van de kandidaten houdt de jury rekening met de omstandigheden in de diverse deelsectoren van de paardensector. De jury bestaat uit: Johan Folmer - voormalig teamleider Onderwijszaken Aeres MBO, Hester Bransen - ruiter, instructeur, docent en voormalig winnaar van de verkiezing, Luc Steeghs - springruiter/trainer en voormalig KNHS bondscoach jeugd.

Award
De winnaar ontvangt de ‘HIP Award’, alsmede een bedrag ad € 1.000, dat in overleg met Stichting HIP kan worden besteed aan een vervolg opleiding, stage of andere activiteit die ten goede komt aan de kennisverbreding of persoonlijke ontwikkeling van de winnende docent/instructeur.

Aanmelden
Een docent en/of instructeur kan zichzelf aanmelden voor de verkiezing óf door iemand voorgedragen worden.

Nu aanmelden.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: IASCrawler en 16 bezoekers