De BoktKunstBokaal 2024: stem nu op jouw favoriet!

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14220
Geregistreerd: 20-04-16

De BoktKunstBokaal 2024: stem nu op jouw favoriet!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-04-24 16:58

*Bokt Nieuwsredactie
Bokt Community

Afbeelding
De winnaars van de Bokt KunstBokaal 2023: "Make it a memory..." van _San87_ (2D)
en het prachtige Fore-edge painting en herbonden boek van Shettepret (3D).


We zitten midden in de BoktKunstBokaal 2024! De afgelopen weken konden jullie je mooiste kunstwerken aanmelden en dat hebben we geweten! Het aanmeldtopic veranderde al snel in een online museum, het ene kunstwerk was nog mooier, creatiever of kunstzinniger dan het andere. Heel hartelijk bedankt daarvoor!

Intussen zijn de aanmeldingen gesloten en op 3 april 2024 hebben we de stembussen geopend. Want ja, jullie zijn de jury! De gebruikers van Bokt mogen bepalen wie dat felbegeerde plekje krijgt in de Hall of Fame op Bokt! We hebben twee rubrieken, die voor 2D- en die voor 3D-kunst. In beide rubrieken wordt er een winnaar uitgeroepen. Hun kunstwerken mogen schitteren in de Bokt Hall of Fame, naast de winnaars van de voorgaande edities! Wil jij jouw favoriete kunstwerk in dit digitale Bokt-museum terugzien? Stem dan ook mee.

In het stemtopic op [UK] Uit de Kunst staan alle deelnemende kunstwerken uitgestald. Hier kun je ze bekijken en tevens je stem laten horen. Er zijn wel een paar regels voor het stemmen, deze kun je ook in het stemtopic vinden. Lees ze goed door, het zou zonde zijn als je stem niet telt vanwege een klein foutje. Je stem uitbrengen kan nog tot en met zondag 14 april 2024 om 23:59 uur. Daarna gaan de stembussen op slot en tellen we de uitgebrachte stemmen. Degene met de meeste stemmen verdient een plekje in de Hall of Fame!

Namens alle inzenders van kunstwerken: heel hartelijk bedankt voor het stemmen!

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bianca_v_s, BLEXBot, charlotte20, Danielle_h, dazzy, dewindhoek, Emj_23, Esther_r20, MairiMacBran, majemalo, Majestic-12, noviceh, Pomski, Roosch, shirleyp, StalNollie, Tazzey, Tribunals en 28 bezoekers