Lees je het BBB, dan weet je wat er speelt! Editie maart 2024 op FZ!

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 26138
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Lees je het BBB, dan weet je wat er speelt! Editie maart 2024 op FZ!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-04-24 22:32

*Bokt Nieuwsredactie
Bokt Community

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Renate Zuidema Fotografie


Het is nu officieel: het voorjaar is begonnen! Buiten zie je overal weer bloemen hun kopjes boven de grond steken en bomen en struiken schieten in de bloesem. In de weilanden zie je steeds meer veulentjes en andere jonge dieren huppelen en ook de insecten en andere beestjes komen weer uit hun winterslaap. Ook op Bokt kregen we afgelopen maand twee keer te maken met een vervelende bug. De eerste keer lag Bokt er even helemaal uit, de tweede keer zorgde vooral voor grijze haren bij de dames van 'Support'. In beide gevallen konden de problemen snel opgelost worden, alles zou weer naar behoren moeten functioneren. Wat de problemen precies waren, kun je lezen in het BoktBeheerBulletin (BBB), dat nu op [FZ] Forumzaken te vinden is. Het BBB is het maandelijkse bulletin van het team van Bokt, hierin praten ze je bij over alles wat er achter de schermen van Bokt is gebeurd in de afgelopen maand. Lees het BBB, dan weet je wat er speelt op Bokt!

En deze maand is het BBB weer rammetjevol. Want de Nieuwsredactie (NR) heeft op VN enkele sticky-topics samengevoegd: het feedbacktopic en het spelfoutentopic. Waar je nu terecht kunt met je foutjes en feedback staat ook in het BBB, naast uiteraard de gebruikelijke top 3.

De Bezwaarcommissie (BZC) geeft ook wat meer uitleg over wat er gebeurt als jij een bezwaar indient, en we duiken wat dieper in de Wiki. Want jij, als Bokker, kunt ons ook helpen de Wiki te verbeteren of aan te vullen. In het BBB lees je hoe je dat doet en wat wij momenteel nog aan het verbeteren zijn aan de wiki.

Tevens was het de afgelopen maand feest achter de schermen. We vierden namelijk het 20-jarig jubileum van een van onze teammies. Ben jij benieuwd wie deze rots in de Bokt-branding is, de persoon waar we altijd op kunnen terugvallen? Lees het in het BBB en laat gelijk even een felicitatie achter, dat vindt ze vast leuk!

Flarum hield even een winterslaap, maar ook daar zijn nu weer ontwikkelingen. In het BBB brengt het team je weer op de hoogte van alles. Deze is te lezen op [FZ] Forumzaken of door simpelweg even op deze link te klikken: [FZ] [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin Maart 2024. Veel leesplezier weer!

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
&if=1


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 57 bezoekers