Norking Apple en Norbert FS gehandhaafd voor de fokkerij

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13313
Geregistreerd: 20-04-16

Norking Apple en Norbert FS gehandhaafd voor de fokkerij

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-09-23 10:30

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


De hengstenkeuringscommissie tuigpaard heeft op 23 augustus de veulens van een drietal goedgekeurde tuigpaardhengsten en een KWPN-goedgekeurde Hackney-hengst beoordeeld. Norking Apple (Icellie x Eebert) en Norbert FS (Urgent x Waldemar) hebben beide een volledige veulencollectie getoond. Deze hengsten worden gehandhaafd voor de fokkerij en van beide hengsten worden de afstammelingenrapportages en lineaire scoreoverzichten gepubliceerd in het KWPN Magazine dat rond 6 oktober verschijnt.

Martin Morero (Atleet x Larix) en Sallandt’s Long Train Running (Renvyle The Real Deal x Plain’s Liberator) konden geen volledige collectie van minimaal tien veulens laten zien.

Uitstel verleend
Om die reden zijn van beide hengsten nog geen (definitieve) afstammelingenrapportages en scoreoverzichten opgesteld. Aan beide hengsten wordt een jaar uitstel verleend om aan het ­minimale aantal van tien veulens te kunnen voldoen.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Caithlynn, Gini, IASCrawler, Jorex, Mira283, NibbitLotus, RenskeFrea, Serena_Milco en 13 bezoekers